Event: Summerfest

Event: Summerfest

Syrco Bakker, Sergio Herman en het team van Inspired events die na het succesvolle foodfest vorig jaar de handen weer in elkaar slaan voor een nieuw inspirerend festival? Dat mocht ik niet missen!

Op naar Summerfest!

Het weer was vorige week maandag (6 juni 2016) meer dan ideaal! Een zalig lentezonnetje en een verfrissend briesje, top! Locatie van dienst was dit keer niet het strand maar het domein van “Strandkerk Cadzand”. Afgesloten, en dus dit keer met een beperkt aantal bezoekers. Nu beperkt is een groot woord, Summerfest was volledig uitverkocht wat wil zeggen dat er 2500 bezoekers aanwezig waren. WAUW!

Heel wat lekkere foodstanden vonden hun plek op het domein. Je kon genieten van een haute couture hotdog bij Würst, het beste Vietnamese streetfood bij Bún, verse garnaalkroketjes en sterrenhapjes van Sergio, Syrco en nog vele andere topchefs! Het enige nadeel? Ik ben écht slecht in wachten op eten… En door het grote aantal enthousiaste bezoekers was dat helaas onvermijdelijk. Verschillende standen waren dan ook sneller dan voorzien uitverkocht. Niets aan te doen, we hebben genoten van alle gerechtjes die we hebben kunnen proeven tot de honger voorbij was (en zelfs net een bolletje ijs meer, haha).

Naast het fantastische weer, de zalige cocktails (hoera voor hierbas de las dunas – tobebogged) en het lekkere eten was er op Summerfest ook kunst en muziek. En laat muziek nu net het grote talent zijn van mijn wederhelft Dimitri Wouters. Hij was dan ook door Syrco uitgenodigd om iedereen te voorzien van de gepaste beatjes. Geweldig toch; muziek en food, hij en ik. Ik hoef het niet verder uit te leggen… We are a perfect match! #teamdna

 

 

Bedankt Syrco en co… Het was meer dan genieten!
Mag dan vanaf nu elke maandag zoals deze zijn?!

 

foodfest

1 Comment On This Topic
  1. Paul
    on Jun 13th at 12:35 pm

    Een perfecte beschrijving van een perfecte dag! Top, top, top!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>