Jules Foodbloggerswedstrijd

Jules Foodbloggerswedstrijd

Vandaag kreeg ik geweldig nieuws in mijn mailbox. Ik mag mezelf de winnaar noemen van de Jules Foodbloggerswedstrijd. Een tijdje geleden daagde Jules Destrooper foodbloggers uit om 3 recepten te bedenken met hun lekkere koekjes. Heel wat geweldige blogposts verschenen op de verschillende foodblogs. Ik moet toegeven, ik was enorm onder de indruk van de inzendingen. En ik sprong dan ook ‘een gat in de lucht’ toen ik een mailtje kreeg met daarin mezelf als winnaar!

Wat stond er in de mail?

“Alle recepten werden op verschillende criteria beoordeeld. Voor de beoordeling keken we naar het globaal concept van de recepten, graad van moeilijkheid, smaakcombinaties, presentatie en creativiteit. De winnaars die uit deze beoordeling kwamen, zijn: Eerste prijs: Cookameal 2de prijs: Hap & Tap , 3de prijs: Goestjes. Proficiat dus ook aan mijn fijne blog-collega’s!

Heb ik nu een gigantische doos koekjes gewonnen?

Haha, die gigantische doos koekjes had ik stiekem al gekregen om mee aan de slag te gaan. En die gingen lang niet allemaal op aan mijn kookexperimenten! De hoofdprijs kan tellen: een artikel over cookameal in het Smaak Magazine, een kookworkshop en ik mag een verrassing in mijn brievenbus verwachten (dus toch koekjes?). 

En er is meer…

Want niet alleen won ik deze leuke prijs… de receptjes die ik instuurde werden al door jullie gemaakt. Geweldig vind ik dat! Een hele dikke merci dus aan Jules Destrooper, maar ook aan jullie!

Mijn recepten voor Jules:

Bloemkoolkroketjes met een korst van Parijse wafels
Avocadoijs met amandelbrood
Geitenkaaspops met amandelbrood en spek

 

Liefs,

 

Een hele hele happy foodie!

7 Comments On This Topic
 1. ohladybake
  on Sep 2nd at 12:48 pm

  heel knap hoor!
  liefs

  Reply
 2. Anniek Chiau
  on Sep 2nd at 4:30 pm

  Een hele dikke proficiat! Echt super recepten….

  Reply
  • Cook Amyl
   on Sep 2nd at 4:58 pm

   Oh Bedankt, wat een fijn compliment van een pro!

   Reply
 3. Charlotte
  on Sep 12th at 3:08 pm

  Een hele dikke proficiat!!

  Reply
  • Cook Amyl
   on Sep 14th at 8:05 pm

   Thx lieverd!

   Reply
 4. Kelly
  on Sep 12th at 5:39 pm

  Wauw! Dikke proficiat!

  Reply

 5. […] écht origineel maken dat doe je met kaaspops! Trouwe volgers herkennen ze meteen. Ze waren een van de recepten waarmee ik de Jules Destrooper kookwedstrijd won. Deze versie is nog nét iets anders en zelfs nog nét iets […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>