Komkommer roll-ups
Voor ongeveer 10 stuks:
1 komkommer
Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
10tal zongedroogde tomaten
- Was de komkommer
- Snij, met behulp van een mandolin of dunschiller, dunne plakken van de komkommer
- Smeer de plakjes komkommer in met Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
- Rol het plakje mooi op
- Prik het rolletje samen met een zongedroogd tomaatje met een cocktailprikker vast
Grissini met Boursin en Filet de Sax
Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
1 pak bladerdeeg (versafdeling, +- 230g)
90 g filet de sax, fijn gesneden
1 ei
- Verwarm je oven op 180°C
- Smeer een laag Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden op het bladerdeeg
- Beleg met filet de sax
- Snij in het deeg repen van ongeveer 0,5 cm
- Neem de uiteinden van een reepje bladerdeeg vast en draai in tegengestelde richting
- Leg de bladerdeegrepen op een met bakpapier beklede bakplaat
- Klop het ei los
- Smeer de bladerdeegstengels in met het losgeklopte ei
- Bak 15 min tot de stengels goudbruin zijn
- Serveer warm (vind ik persoonlijk het lekkerste) of koud
Boterhamsushi
Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
3 grote boterhammen
6 plakjes gerookte zalm
3 stukjes avocado
Tip: Voor de beste sushi vraag je je bakker best om het brood in de andere richting te snijden!
- Rol de boterham plat met een deegrol
- Smeer de boterham nu in met een laagje Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
- Beleg met gerookte zalm
- Plaats een stukje avocado ongeveer in het midden van je boterham
- Rol stevig op en snij in plakes
Net echt hé?