3 x Hapje met Boursin

3 x Hapje met Boursin

Hapjes voor tijdens de feestdagen, maar ook om klaar te maken op een gewone weekavond. Omdat je van elke dag een feest moet maken, toch? Bovendien zijn deze hapjes met Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden zo makkelijk te bereiden dat je misschien wel een tweede portie maakt… (ik zal het niet voortvertellen!)

  1. Komkommer roll-ups, +- 10 stuks

     

Boursin-50

 

1 komkommer
Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
10tal zongedroogde tomaten

  • test
  • Was de komkommer
  • Snij, met behulp van een mandolin of dunschiller, dunne plakken van de komkommer
  • Smeer de plakjes komkommer in met Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
  • Rol het plakje mooi op
  • Prik het rolletje samen met een zongedroogd tomaatje met een cocktailprikker vast

 

  1. Grissini met Boursin en Filet de Sax

     

grissini

 

Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
1 pak bladerdeeg (versafdeling, +- 230g)
90 g filet de sax, fijn gesneden
1 ei

  • test
  • Verwarm je oven op 180°C
  • Smeer een laag Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden op het bladerdeeg
  • Beleg met filet de sax
  • Snij in het deeg repen van ongeveer 0,5 cm
  • Neem de uiteinden van een reepje bladerdeeg vast en draai in tegengestelde richting
  • Leg de bladerdeegrepen op een met bakpapier beklede bakplaat
  • Klop het ei los
  • Smeer de bladerdeegstengels in met het losgeklopte ei
  • Bak 15 min tot de stengels goudbruin zijn
  • Serveer warm (vind ik persoonlijk het lekkerste) of koud

 

  1. Boterhamsushi

     

Boursin-51

Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
3 grote boterhammen
6 plakjes gerookte zalm
3 stukjes avocado

Tip: Voor de beste sushi vraag je je bakker best om het brood in de andere richting te snijden!

  • test
  • Rol de boterham plat met een deegrol
  • Smeer de boterham nu in met een laagje Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
  • Beleg met gerookte zalm
  • Plaats een stukje avocado ongeveer in het midden van je boterham
  • Rol stevig op en snij in plakes

Net echt hé?

NL_05_final

 

Samen met Boursin© maakte ik een leuk filmpje waar je in 30 seconden kan bekijken hoe snel en makkelijk je deze tartine kan klaarmaken. Benieuwd? Neem een kijkje op de facebook pagina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>