Feestelijke hapjes! #vijfblogger

Feestelijke hapjes! #vijfblogger

Een gezellige avond begin je het best met een lekker aperitief en een smaakvol hapje. Voor de feestdagen hoef je niet per se voor iets mega chic te kiezen, maar het mag toch wat meer zijn dan wat chips en rauwkost, toch?

Speciaal voor VIJF, en voor jullie, maakte ik 3 originele hapjes klaar. Deze lekkere hapjes zijn makkelijk te bereiden, in een mum van tijd afgewerkt en zullen je gasten verrassen met hun smaak.

Oester in ginmarinade

ginoester

 

Geroosterde kikkererwten

kikkererwten

 

Tijgergarnaal

horizontaal

 

 

Benieuwd naar deze 3 hapjes die ik klaarmaakte voor VIJF?
Klik hier voor de recepten!

4 Comments On This Topic
 1. Jeanine
  on Sep 8th at 8:00 am

  Wat een prachtige pottrerten! En een heerlijk moment! En ja, van jongs af. Doen we hier net zo en gaat al bijna 3 jaar (de oudste) goed!En erg goede foto bewerking! Schuif je in photoshop aan de ‘knoppen’ of via een filter? Of doet die wondercamera dit?

  Reply
  • Cook Amyl
   on Sep 8th at 1:07 pm

   Hoi Jeanine, bedankt! De hapjes fotografeerde ik ondertussen al bijna een jaar geleden… de tijd vliegt! Mijn foto’s zijn niet echt veel bewerkt, ik ben geen held in photoshop. Maar een beetje helderder of wat meer contrast, dat lukt nog net! Bedankt voor het fijne compliment!

   Reply
 2. Macblogster
  on Jun 3rd at 10:31 pm

  Die geroosterde kikkererwten heb ik laatst ontdekt. Geweldig vind ik het. Ik vind kikkererwten sowieso lekker, maar op deze manier had ik ze nog niet gegeten.

  Reply
  • Cook Amyl
   on Jun 3rd at 11:03 pm

   Oh ik ben er ook fan van, dringend nog eens zelf op tafel toveren!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>