Met de hoeveelheden kan je een beetje spelen. De een heeft graag veel scampi, de ander liever wat meer advocado, sommigen liever veel dressing en voor anderen hoeft zo’n sausje dan weer helemaal niet. Vul de taco’s naar dus gewoon hoe jij het wil!
Taco’s met scampi
Voor 4 personen
8 krokante taco’s (kant-en-klaar)
24 scampi
Chilipoeder
Peper & zout
olijfolie
2 tomaten
1 avocado (ik ben er gek op dus gebruik er 2!)
1/3 krop ijsbergsla (of andere sla)
8 takjes verse koriander
Dressing
80 g zure room
1 el limoensap
½ tl chilipoeder
- Verwarm de oven op 180°C
- Pel en ontpit de tomaten
- Snij ze in kleine blokjes
- Halveer de avocado, haal het vruchtvlees er uit en snij in blokjes
- Was de salade en snij in repen
- Hak de koriander fijn
- Bak nu de scampi in olijfolie, kruid met chili en pezo
- Plaats de taco’s 2 a 3 min in de voorverwarmde oven (zie verpakking van je taco’s!)
- Maak ondertussen de dressing klaar, meng hiervoor alle ingrediënten goed door elkaar
- En dan nu de taco’s vullen: groentjes, scampi, beetje limoensap er over en afwerken met dressing en verse koriander
Gezonde fastfood it is!
x
Amylia
Test je dit lekkere gerecht
of een ander cookamealtje uit?
Laat het mij weten via #cookameal,
@cookameal  of amylia@cookameal.be.Â
Je doet mij er héél veel plezier mee!
superfoto’s. Zeker die van de kleinste aan de borst.Wij gaan ook wel eens uteiten met onze kleine, en meestal gaat dat goed. Goed uitgeslapen, kleurtjes en boekjes mee en een niet te sjieke tent. Tot nu toe nog geen Mac Donalds gezien met hem, en dat wil ik zeker zo houden.
Bedankt … maar hoort deze comment bij mijn blogpost? IK zie geen kindje aan de borst? 😀