Granola bars

Granola bars

Heel wat mensen hebben deze granola bars al eens ergens gezien… Deze gezonde snack kreeg namelijk een mooi plekje in het Zori lente/zomer magazineEr kwamen heel wat leuke reacties binnen; over het mooie magazine, de geweldige collectie schoenen van Zori én over de lekkere cookameal-bijdrage. Hoog tijd om jullie allemaal te laten mee genieten!

cover
90g havermout
2 rijpe bananen
2 el chiazaad
1 tl pumpkin spice of kaneel
100 g noten (walnoten, cashewnoten, hazelnoten,…)
1 tl vanille extract
4 gedroogde dadels*

*Kan je perfect vervangen door een klein handjevol rozijntjes!

      • test
      • Verwarm je oven op 180°C
      • Start met de bananen, snij ze in grove stukken
      • Pureer ze met behulp van je staafmixer
      • Ontdoe de dadels van hun pit en snij ze fijne stukjes
      • Hak de noten fijn
      • Meng de bananenpuree met de andere ingrediënten
      • Bekleed een bakvorm of ovenschaal (ongeveer 30 x 20) met bakpapier
      • Giet het beslag in de vorm en druk stevig aan met de achterkant van een lepel
      • Bak 30 minuten in je voorverwarmde oven
      • Haal uit de oven en snij onmiddellijk in repen

Je kan deze repen 4 a 5 dagen (koel) bewaren!

En zo snoep ik nog dus nog geregeld van deze heerlijke snack terwijl ik op stap ben met mijn mooie Zori handtas!

www.zori.be

2 Comments On This Topic
  1. Marije
    on Sep 4th at 9:13 am

    De repen zijn erg lekker.. Echt een aanrader! Kun je deze ook in de diepvries bewaren?

    Groet, Marije

    Reply
    • Cook Amyl
      on Sep 7th at 8:42 pm

      Hoi Marije! Kan inderdaad. Wat leuk dat je de repen gemaakt hebt!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>