Het beste van Peppe #njam

Het beste van Peppe #njam

Hou je van de Italiaanse keuken? Dan kan je haast niet anders dan houden van de boeken van Peppe Giacomazza. De essentie van zijn boeken is namelijk dezelfde als die van la cucina Italiana: la semplicità, de eenvoud. 

 Je kent Pepe natuurlijk van zijn shows op Njam!-tv, maar wist je ook dat zijn restaurant ‘La Botte’ in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’? Italianen staan bekend als gepassioneerde mensen en dat kan je zeker ook zeggen van deze topkok. Naast zijn culinaire zaak runt hij ook de catering service Peppe & Amici. En geloof het of niet… er is meer! Want vanaf oktober kan je ook terecht bij ‘peppe’s’, aan de overkant van la Botte. Peppe, prendimi un posto!

Het beste van Peppe

In zijn nieuwste boek ‘Het beste van Peppe’ toont hij wat je met authentieke Italiaanse ingrediënten kan klaarmaken. Een beetje een reis door Italië aan de hand van enkele basisrecepten en een paar speciallekes, bijvoorbeeld Risotto venere con calamari. Mmmm gewoon al door dit artikel uit te typen krijg ik al terug zin om te koken!

Uiteraard werd het boek pas goedgekeurd na een grondige test. (dat klonk streng seg, hehe) Ik maakte al verschillende gerechten uit ‘Het beste van Peppe Giacomazza’ klaar en wil er toch eentje met jullie delen, zie het als een kleine teaser van een boek vol lekkers.

Signore e Signori: Pizza calzone!

small

Het beste van Pepe
Uitgegeven door Njam!
Prijs: 21,99 euro

3 Comments On This Topic
 1. ohladybake
  on Oct 7th at 12:15 pm

  zijn restaurant is echt wel de max en zeer betaalbaar!
  zeker een aanrader om te doen…en wat leuk dat hij nu een boek uit heeft!
  liefs

  Reply
  • Cook Amyl
   on Oct 22nd at 8:44 am

   Aj aj aj, om een of andere reden je reactie gemist! Jammer dat jet restaurant voor mij vrij ver is… Maar staat op m’n to do lijstje!

   Reply
 2. Cookameal:Pizza Calzone - Cookameal
  on Oct 7th at 6:40 pm

  […] Het beste van Peppe #njam […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>