De Grote Ochtendrace

Mijn Grote Ochtendrace

 

De ochtenden zijn op werkdagen meestal lekker hectisch. Gelukkig kies ik blijkbaar altijd het juiste been om uit bed te gaan, van in de vroege uurtjes ben ik al mijn vrolijke zelf! Bed uit, sportkleren aan en de crosstrainer op! Na het sporten snel de douche in en dan ben ik helemaal klaar om aan de dag te beginnen. De ene dag gaat dat klaarmaken vlotter dan de andere… en dus heb ik de ene dag ook tijd om rustig te ontbijten, maar de andere dan weer helemaal niet!

Mijn ontbijt? Eerst en vooral kan ik altijd rekenen op mijn superman. Die staat mee op en perst een vers fruitsapje terwijl ik in de douche sta. Ook een koffietje staat heerlijk te geuren wanneer ik de trap af kom! Daarnaast kan je gelukkig ook snel, lekker en gezond ontbijten. Ik maak geregeld al een ontbijtje klaar voor ik ga slapen, een lekkere chiapudding of overnight oats bijvoorbeeld. Of geniet ik van de lekkere Delhaize ontbijtgranen. (Pssst, af en toe lukt ontbijten mij thuis zelfs helemaal niet, en dan neem ik het handige potje gewoon lekker mee op de trein!)

Last but not least, ik vertrek nooit zonder zoen!

 

4c6b4ac5abc0e78f49ad24f87c3ed073-1

 

Probeer nu zelf de nieuwe Delhaise ontbijtgranen!

Op de e-shop Delhaize kan je tot en met 29 november online één van deze ontbijtgranen gratis reserveren. Ga naar de e-shop Delhaize (klik hier), leg het gekozen product in je mandje, en winkel gerust nog een beetje verder! Bij het afronden van je bestelling geef je de volgende code in : BLCER1XXPP. Zo krijg je het potje Delhaize ontbijtgranen in Pluspunten terugbetaald en betaal je geen kosten voor het klaarmaken van je reservatie. Je reservatie wordt in het afhaalpunt Collect Delhaize.be van jouw voorkeur klaargelegd. Voor meer informatie over de Delhaize ontbijtgranen, klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>