1. Ze zijn makkelijk klaar te maken
2. Je maakt er iedereen blij mee! Geen wonder want variëren kan eindeloos
3. Eten doe je gewoon lekker met je handen!
It’s a wrap … maar niet zo maar een!
wrap met ham, spinazie en Boursin
Voor 2 personen
Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
2 grote tortillawraps
Handvol verse spinazie
6 sneetjes Italiaanse ham
3 eetlepels pijnboompitten
10tal zongedroogde tomaten
4 el olie
- Rooster de pijnboompitten in een warme pan
- Draai de pijnboompitten samen met de zongedroogde tomaten en 4el olie in een keukenmachine tot een tapenade
- Smeer de wrap in met Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
- Beleg met de ham en spinazie
TIP: Laat bij het beleggen van je wrap een kleine rand onbelegd om de wrap makkelijk te kunnen oprollen. - Verdeel een eetlepel tapenade over elke wrap
- Rol de wrap stevig op
- Halveer de wrap en serveer met een lekkere salade
Deze wrap met Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden, ham, tapenade van zongedroogde tomaten en spinazie serveer je gewoon koud. Perfect voor bij de lunch. Maar het kan ook anders…
- Serveer deze wrap als hapje. Snij in dunne schijfjes en prik eventueel vast met een vrolijke tandenstoker
- Snij een kipfilet in blokjes, bak aan in een beetje olijfolie en voeg toe aan de wrap. Serveer ten slotte met een lekkere salade en je hebt een supersnel avondmaal.
——————————————————————
Een tip om zelf je wraps te maken?
Oké, let’s get milling!
https://millandmix.be/nl/recepten/tortilla
Nice! En ik heb een tortillapers die ik drrrrringend eens mort gebruiken!