Tartine met Boursin, zalm en fruit

Tartine met Boursin, zalm en fruit

Deze fleurige tartine met gerookte zalm,Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden, appelsien en granaatappel is niet alleen op en top vrolijk… hij is ook nog eens heel lekker. In een handomdraai tover je een saaie boterham om in een geweldige tartine! Hocus Pocus… Tartine!

Per persoon:

2 boterhammen
Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
2 plakjes gerookte zalm
3 à 4 schijfjes appelsien
een handvol granaatappelpitten

  • test
  • Snij de granaatappel doormidden.
  • Leg de platte kant in je hand, hou je vingers gespreid.
  • Sla dan met een pollepel op de bovenkant, boven een schaal. De pitjes vallen er moeiteloos uit.
  • Toast de boterhammen
  • Smeer op de toasts een laagje Boursin© Knoflook en Fijne Kruiden
  • Leg de plakjes zalm op de boterham
  • Verdeel het fruit over de toast
  • Serveer met een salade

 

boterham

 

Samen met Boursin© maakte ik een leuk filmpje waar je in 30 seconden kan bekijken hoe snel en makkelijk je deze tartine kan klaarmaken. Benieuwd? Neem een kijkje op de facebook pagina!

2 Comments On This Topic
  1. Marijke
    on Dec 1st at 3:18 pm

    Hmmmmm! Ziet er heerlijk uit!

    Reply
    • Cook Amyl
      on Dec 1st at 8:25 pm

      Bedankt Marijke!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>