Green mystic cocktail #tealodge

Green mystic cocktail #tealodge

Elke ochtend bij het ontbijt geniet ik van een tasje koffie. Hoewel mijn collega’s doorheen de dag meerdere kopjes koffie naar binnen slurpen probeer ik dat zelf een beetje te vermijden. (Ik heb namelijk al energie voor 10, haha) Ik drink dan liever een tasje thee. Heerlijke thee in verschillende smaken, bitter en zoet, lekker warm maar af en toe ook koud. En nu dus ook in een cocktail.

Per cocktail:

5 cl gin
20 cl green mystic tonic bio thee*
Sap van 1 limoen
6tal blaadjes verse munt
Ijs
Optioneel: De cocktail is heerlijk fris en lichtjes bitter. Liefhebbers van zoete drankjes voegen daarom best 1 à 2 el agavesiroop toe.

  • test
  • Zet een kopje (20 cl) green mystic thee en laat 2 a 3 minuten trekken
  • Laat volledig afkoelen
  • Stop alle ingrediënten in een cocktail shaker met ijs erbij
  • Schud de cocktail shaker goed en doe het resultaat in een mooi glas
  • Garneer eventueel met een schijfje limoen, lekker fancy!

cocktail

* Heb je deze thee besteld bij Tea Lodge maar kan je niet wachten tot hij gearriveerd is? Dan kan je deze lekkere cocktail ook maken met een andere soort groene thee!

_______________________________

tea

Deze originele “theetail” (thee + cocktail, moehahha) heb ik  gespot op de instagram account van Tea Lodge! Een hele leuke webshop met heel veel thee in fleurige verpakkingen en alles wat je nodig hebt om thee te zetten en te drinken (zie mooie glazen, theepotjes, infusers én zelfs een travel mug!)

Je kan kiezen voor de echte klassiekers, maar ook  ‘biolodge’, 100% biologisch én boordevol antioxidanten. Infusions, Rooibos (zonder cafeïne), Exclusive (verrassende smaken) en Slim&Detox (gewichtscontrole, kalmerend en energievol) zijn onderdeel van de uitgebreide collectie.

Tip: Standaard komt de thee in een ecologisch zakje maar je kan ‘m ook laten verpakken in blik. Mooi om cadeau te geven of gewoon voor op de kast!

Ben je ook gek op thee? Haast je dan naar www.tealodge.be

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>