Testameal: choc-up, thee-chocolade

Testameal: choc-up, thee-chocolade

Choc-o-lait is jullie waarschijnlijk niet onbekend. Het zijn de chocoladeblokjes op een stokje die je in een tas warme melk roert met als resultaat een zalige chocolademelk. Recent lanceerde choc-o-lait “choc-up”. Twee reeksen minichocoladesticks: eentje voor bij je koffie en eentje voor bij je thee… Jaja, dat lees je goed, chocolade voor in je thee! Het idee is ontstaan in Japan waar plots een ongeloofelijke groei was in de verkoop van de choc-au-lait chocoladesticks. De sticks werden niet geroerd in melk… maar in thee!

Hoe smaakt dat?

Voor koffieliefhebbers is er vanille, caramel, speculaas en hazelnoot. En zo bestaan er ook 4 varianten die elk passen bij een aantal verschillende theesmaken. Zo is er yuzo (citrus), framboos, honing en vanille. En het zijn die laatste 4 die ik alvast even voor jullie heb uitgetest!
verpakking

 

Het werkt net zoals bij de klassieke choc-o-lait voor chocolademelk. Tasje warme thee, chocoladeblokje er in en roeren maar. Mijn favoriete choc-up is die met honing in combinatie met groene thee. Ook de yuzo en vanilla kon ik wel smaken! De framboos was dan weer niet helemaal mijn ding, heel erg zoet! Er is dus voor ieder wat wils!

Conclusie: eentje om te testen!

Meer info: Choc-o-lait
Prijs: vanaf 3,99 euro

3 Comments On This Topic
 1. Heleen
  on Jan 21st at 8:44 am

  Heel leuk! Waar kan je ze kopen in België? En de prijs is voor meer dan één stokje hoop ik? Ik ben alvast wel benieuwd!

  Reply
  • Cook Amyl
   on Jan 27th at 4:14 pm

   Bij Delhaise heb ik ze al zien staan, en gelukkig is de prijs inderdaad voor een pakketje met alle smaken! (sorry voor de late reply, paar daagjes vakantie!)

   Reply
 2. Marie Devisscher
  on Mar 6th at 1:47 pm

  Beste, u kunt onze sticks inderdaad aankopen in enkele filialen van Delhaize, alsook in enkele betere speciaalzaken, of via onze webshop: http://www.choc-o-lait.be/nl/shop
  Vriendelijke groeten,
  Marie
  (Choc-o-lait)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>