Detox day 3

Detox day 3

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik dit doe… Wat is nu eigenlijk het nut van een detoxkuur?
Wel, eerst en vooral test ik de kuur voor een vriendin. Ze begint weldra als zelfstandige en test nu haar op maat gemaakte kuur uit op mij en 9 andere vrijwilligers. Verder geef je door te detoxen  je lichaam een pauze, en dat is een enórme weldaad voor je lijf! Het is een cadeau aan jezelf! Extra vitamines, vernieuwde energie en een gereinigd lichaam!

38b8e3fb85cade00224429ced874a6a3

 

3 down 1 to go

Ik val in herhaling, maar dag 3 viel weer reuzegoed mee! Voor deze ochtend had ik nog een sapje thuis. Dit keer op basis van bosbessen, een echt superfood… Maar toch niet hélémaal mijn ding. Of was het misschien de sojamelk waar ik niet gek op ben?

Kort voor de middag werden dan de nieuwe sapjes en soepen geleverd. Perfecte timing! Een drukke dag op het werk maakte dat ik nood had aan een energieboost! Lekker in het zonnetje met m’n lunch in de hand genoot ik van een welverdiende middagpauze. Tussendoor snoepte ik vandaag van de lekkere noten die in het ‘detoxpakket’ zaten. (en misschien test ik straks ook de erwtenchips!)

Deze avond heb ik mezelf een beetje gepijnigd… komen-eters moeten dan ook verwend worden, detox of niet. En dus mocht ik vanavond toekijken hoe iedereen aan tafel genoot van een steak met pepersaus en kroketjes. Ik heb ze maar laten lachen met mijn soep… en lekker niet toegegeven aan al die lekkernijen. Terwijl ik dit schrijf neem ik nog een slokje van mijn laatste sapje voor vandaag, rode biet met bessen. Ruikt naar aarde/zand (danku rode biet), smaakt hemels.

Nog 1 dag te gaan, let’s do this!

x

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>