#1orange1tree

#1orange1tree

Iets wat ik mezelf vaak voorneem,  maar wat er zelden écht van komt,  is een bijdrage doen voor het goede doel. Ik ben er vrij zeker van dat het herkenbaar is…  ´ik zal wel eens iets storen´ of ´volgende keer doe ik zeker mee met die actie…

#1organge1tree

Cointreau startte een hele mooie campagne, die ik met veel plezier een hart onder de riem steek.Meedoen is zoooooooooooo simpel dat er weinig – of zelfs helemaal geen – excuses zijn!

Voor elke foto met een appelsien
op Facebook, Twitter of Instagram
met #1orange1tree,

plant Cointreau een sinaasappelboom in Senegal!

 

Waarom sinaasappelbomen? Wel, eerst en vooral geven de sinaasappelbomen de lokale bevolking een nieuwe bron van voeding en inkomsten en beschermen deze bomen de landbouwgronden tegen overstroming. Verder kadert dit herbebossingsproject in het herstellen van de biodiversiteit van dit Afrikaanse land. Last but not least is Cointreau een sinaasappellikeur… wat de cirkel helemaal rond maakt natuurlijk!

Topmodel en actrice Laetitia Casta postte de eerste #1orange1tree foto en meteen volgden onder andere Eva Longoria, Noami Campbell en Cindy Crawford… Sta jij binnenkort op Instagram te pronken mét sinaasappel naast deze straffe vrouwen? Ik deed alvast mee via mijn Instagram account! 

cointreau

Cointreau x Liberty London

En er is meer! Samen met luxe warenhuis Liberty London brengt Cointreau een fantastisch mooie cocktail koffer op de markt. Het is een prachtig gegraveerd houten kistje bekleed met een exclusieve Liberty print van gestileerde mandarijnen in vlammend oranje en diepgroen. In het kistje vind je een fles Cointreau, een maatbeker (perfect voor de bereiding van een lekkere Cointreau Fizz!) en een geurskaars met een heerlijk oranjebloesemaroma. En ja hoor, ook door deze koffer aan te schaffen steun je de #1orange#tree campage, want voor elk verkocht kistje plant Cointreau maar liefst 50 sinaasappelbomen in Senegal!

cointreaubox

De luxe koffer (€ 215) is vanaf 26 april te koop bij LN Knits of bij Davidoff in Brussel en Rob Market in Woluwe.

Ik hoop natuurlijk dat we met z’n allen massaal sinaasappelfotos posten
en zo ons ‘appelsientje’ kunnen bijdragen aan dit mooie project! #dreamdarecreate!

x

Amylia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>