Bedankt #ELVEA

Bedankt #ELVEA

Niet zo lang geleden werd ik door #ELVEA uitgeroepen tot “Miss Tomaat”. Ik won tot mijn grote verbazing hun #dotheELVEAtwist-challenge met mijn recept voor gehaktballetjes in tomatencurry.  De prijs die ik won was er eentje om u tegen te zeggen: een etentje voor 10 personen en in een Italiaans restaurant.

We werden uitgenodigd in restaurant Galliano, niet ver van het museum van schone kunsten in Antwerpen. Een prachtige industriële ruimte die warmte uitstraalt dankzij onder andere de antieke fabriekslampen en grote foto’s aan de muur. Maar er is meer, in dit restaurant vind je een van de best bewaarde geheimen van de stad… wat een prachtig dakterras! WAUW!

Bij aankomst werden we met open armen ontvangen. Mister Elvea Christophe stond ons persoonlijk op te wachten om ons alvast een fantastische avond te wensen. Een grote fles champagne werd gepopt. De eerste hapjes werden op tafel gezet. De toon voor de rest van de avond was gezet.

foto 2

 

Het voorgerecht was een schot in de roos. De hele tafel werd vol gezet met grote schotels, kommen en serveerplanken vol lekkers om te delen: burrata met tomaat, verschillende koude antipasti, salumi misti, rundscarpaccio, vitello tonnato, mosselen en vongole. Stuk voor stuk erg lekker! Ook de hoofdgerechten vielen in de smaak. Lamskroon met gnocchi en barollosaus, dorade met zomerse groentje of huisgemaakte ravioli. Plots was het wel (heel even) erg stil aan tafel…

De zwaarste beslissing van de avond: wat ga ik nemen als toetje? Ik moet toegeven… de keuze tussen ‘duo van chocolademousse’ en ‘torroncino parfait’ was niet makkelijk. Het werd de parfait en ik zou’m zo opnieuw bestellen!

Tijdens de koffie speelden ze toevallig de openingsdans van een van de genodigden… En zo werd de onvergetelijke avond bij Galliano letterlijk afgesloten met een portie ‘dancing in the moonlight’.

Bedankt Galliano, voor het lekkere eten en de hartelijke bediening. Ons zie je zeker nog terug!
Bedankt lieve vrienden en vriendinnen mee aan tafel. Jullie waren TOPgezelschap!
En natuurlijk ook BEDANKT ELVEA. Voor de leuke uitdaging, de te gekke prijs en de leuke verrassing bij het buitengaan! De beste tomaten? Die zijn blauw!

foto 3

 

Meer info kan je vinden op
www.galliano.be
www.elvea.be

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>