Cadeautips voor foodies > 50 euro

Cadeautips voor foodies > 50 euro

Na de ‘cadeautips voor foodies <50 euro’ bezorg ik jullie ook graag een lijstje met wat duurdere cadeaus. Omdat het soms nét iets meer mag zijn, toch? Op dit lijstje staan heel wat dingen die op mijn eigen wishlist staan. Niet alleen op mijn lijstje voor kerstmis hoor! (Maak je dus maar geen zorgen Kerstman).

1.
Zelf gezonde drankjes met bubbles maken doe je zonder problemen met de Soda Stream.
Prijs Power Black: 149,98 euro – meer info vind je hier

2.
Mooier dan op hun eigen website kan ik het niet omschrijven: Grinderworks, nieuw Belgisch merk van design kitchenware brengt als eerste product de kruidenmolen Bartolomeu op de markt. Deze totem in je keuken laat je toe om niet enkel peper, maar alle droge specerijen te malen voor de perfecte kruiding van elk gerecht. Het merk brengt de sfeer van ontdekkingsreizen, verre oorden en uitheemse kruiden tot op je keukentafel!”
Prijs kruidenmolen: 95 euro – meer info vind je hier

3.
Oh wat hou ik van mijn slowcooker! Met dit toestel kan je gerechten op lage temperatuur, en dus traag, laten garen. En de “Digital Sauté Slow Cooker” van Crock-Pot…die kan nog nét iets meer dan een andere slowcooker!
Prijs: 119 euro – meer info vind je hier

4.
Jahhhhhh… een ijsmachine… Daar droom ik al lang van. Liefst een die zelfvriezend is, zoals de II Gelataio ICK5000 van De’Longhi. Kerstman, ik ben helemaal klaar om zelf (heel veel) ijsjes klaar te maken!
Prijs: 241 euro – meer info vind je hier

5.
Deze compacte gas BBQ van Weber is niet alleen heel fleurig en mooi… Hij is ook nog eens ontzettend handig. Je neemt’m overal mee naartoe en kan hem dus ook makkelijk opbergen. Klaar voor een winter BBQ? Yes Please!
Prijs: 299 euro – meer info vind je hier

6.
Een mooi dienblad in heel veel verschillende kleurtjes. Met de ‘Palm Tray van XL Bloom’ maak je iedereen blij!
Prijs: 50 euro – meer info vind je hier

7.
De stoomkoker van Braun heeft alles wat je nodig hebt om snel, gemakkelijk en gezond te koken. En geloof het van mij, gestoomde groenten en zelfs aardappelen smaken veel lekkerder gestoomd dan gekookt!
Prijs: 59,95 – meer info vind je hier

8.
Of je nu een cadeau zoekt voor iemand met een straks of iemand met een klassiek interieur… Deze prachtige Serax karaf met bijpassende glaasjes, ontworpen door Niels Datema, staat mooi op elke tafel!
Prijs volledige set: 81 euro – meer info vind je hier

9.
Deze laatste tip heeft ook een plaatstje op mijn eigen verlanglijstje. Ik mocht een tijdje geleden de Green Pan ‘ilovemeat’ testen en ik ben er zo tevreden van dat ik nu ook liefst mijn vis in de “ilovefish” pan zou willen bakken!
Prijs: 77,99 – meer info vind je hier

 

Naast deze tips is er natuurlijk nog een andere optie…

quote

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>