Cadeautips voor foodies < 50 euro

Cadeautips voor foodies < 50 euro

 

December is niet alleen een maand vol gezelligheid en lekker eten… het is ook dé maand van de cadeautjes. Maar een origineel cadeau bedenken is niet altijd zo gemakkelijk. Wat geef je bijvoorbeeld aan een foodie? Ik help je met plezier op weg en selecteerde voor jullie 9 cadeautips die je koopt voor minder dan 50 euro en 9 cadeaus voor een groter budget. Zullen we ze even een per een bekijken

1.
Deze messenhouder van Black + Blum Design is een aanwinst op elk aanrecht. Zo mooi!
Prijs: 49 euro – meer info vind je hier

2.
Eat, love, Pizza – Een heel mooi kook- en verhalenboek over pizza en de liefde voor koken. En nog leuker, als je een dagje in Gent bent kan je ook in het gelijknamige restaurant uit eten… Staat alvast op mijn verlanglijstje!
Prijs: 24,44 euro – meer info vind hier

3.
Deze mooie marmeren serveerplank (Nordic Living) is zo leuk om lekkere hapjes op te presenteren! #staatopmijnverlanglijstje
Prijs: 49,95 euro – meer info vind je hier

4.
Een van mijn goede voornemens voor 2016, mijn lieve man vaker verrassen met ontbijt op bed… als ik dit handige bedtafeltje van Ikea onder de kerstboom mag vinden natuurlijk, haha!
Prijs: 6,99 euro – meer info vind je hier

5.
Genieten van een kopje heerlijke Nespresso koffie in stijl? Dan zijn deze hippe kopjes een echte must-have. Leuk om te krijgen én te geven!
Prijs per set: 43 euro – meer info vind je hier

6.
Gin is al een hele tijd niet meer weg te denken bij het aperitief. Je hebt ondertussen heel veel verschillende soorten gin: kruidig, zoet, fruitig, citrus,… Maar wist je dat je dankzij deze Gin Kit van The Flavor Shop nu ook thuis je eigen gin kan klaarmaken? Een uniek kerstcadeau!
Prijs: 47,90 euro – meer info vind je hier

7.
De klassieke Brita waterfilter kent waarschijnlijk iedereen. Je kan er op 1 – 2 -3 de kwaliteit van je drinkwater mee verbeteren. Ik was al fan… Maar nu hebben ze dus een nieuw design op de markt gebracht. Als dat geen mooi cadeau is?!
Prijs: 26,95 euro – meer info vind je hier

8.
Deze Bangelijke Blender gebruik is nu al enkele maanden. Met slechts één draai aan de knop maalt de blender ingrediënten tot een fijne, frisse smoothie… en dat in je drinkbeker! Ook is het toestel heel compact en dus makkelijk op te bergen. Dat én het mooie prijskaartje maken deze 2GoSport van Kenwood dé ideale kerstcadeau!
Prijs: 49,98 euro – meer info vind je hier

9.
Foodies, opgepast… Er staat jullie een verrassing te wachten! Saltverk’s grof zeezout is echt uniek van smaak. Dit Er bestaan 5 heerlijke varianten, te verkrijgen in een mooie cadeau-set.
Prijs set: 35 euro – meer info vind je hier

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>