Cookameal Feestmenu

Cookameal Feestmenu

In december staan warmte, liefde, samen zijn, gezelligheid en ook lekker eten centraal. We vieren samen Sinterklaas, kerstmis en de start van een nieuw jaar. Gastvrouwen en gastheren gaan op zoek naar een lekkere, liefst indrukwekkende en toch goed voor te bereiden menu. Goed nieuws: je bent op het juiste adres. Heel wat cookamealtjes voldoen aan deze omschrijving. Nog beter nieuws is dat ik dit jaar zorgde voor een volledige feestmenu. En dat deed ik niet in mijn eentje…

Samen met Jan (Niet zo maar de eerste de beste… Hij deed al ervaring op in ‘t Zilte, Oud Sluis en het Hof van Cleve!) ging ik aan de slag. Ik werd dus begeleid door een echte chef en ben dat ook fier dat ik jullie dankzij hem deze lekkere menu mag voorstellen. Laat je zeker niet afschrikken door de mooie presentatie… Jullie kunnen deze gerechten allemaal zelf ook maken! Alles stapje per stapje en met tips van de topchef!

Laat je ook niet afschrikken door de ‘sjieke’ ingrediënten. We maakten een 5gangen menu, inclusief drank, voor 4 personen voor ongeveer 100 euro in totaal! Hier toch ook een dankjewel aan Lidl voor het wederom schitterende Delicieux-gamma.

Genoeg gepraat… Hier is de Cookameal Feestmenu!

 

Trio van Hapjes
Chilikoekjes – avocado – zure room

Bellota ham – pistache – dadels – munt
Coquilles- zoete aardappel

Carpaccio van zalm

Kreeft – butternut – spinazie

Hertenkalf – boschampignons – pastinaak

Gepocheerde peer – chocolade – vanilleroomijs

Bedank Jan én Evelien voor de tijd, de gastvrijheid én om jullie speciaal uit te dossen in jullie feestkledij! Ik heb weer zo veel bijgeleerd en we hebben ontzettend genoten van de gezellige avond met jullie prachtige gezin!

5 Comments On This Topic

 1. […] Cookameal Feestmenu […]

  Reply

 2. […] Cookameal Feestmenu […]

  Reply

 3. […] Cookameal Feestmenu […]

  Reply

 4. […] Cookameal Feestmenu […]

  Reply

 5. […] Cookameal Feestmenu […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>