Cookameal in “De Zondag”

Cookameal in “De Zondag”

Sinds januari palm ik elke week een plekje in in “Deze week”. En zelfs na ondertussen heel wat edities blijft het spannend om elke week een cookamealtje te delen met zo veel mensen. En alsof dat allemaal nog niet crazy genoeg was deel ik vanaf vandaag ook op zondag lekkers met jullie!

Zondagse kost

Heel veel (maar dan écht heel veel) mensen nemen elke zondag ‘De Zondag’ mee naar huis na een bezoekje aan hun favoriete bakker. Vanaf deze week kunnen ze zichzelf daar misschien in spotten, of een familielid, de buurvrouw, een collega,… Want speciaal voor ‘De Zondag’ maak ik vanaf nu elke week de favoriete zondagse kost van een lezer klaar. Dat lekkere gerecht verschijnt dan met een foto (van het gerecht én de lezer) in de krant. Leuk toch?

Inzendingen voor “Zondagse kost” zijn nog steeds héél welkom. Twijfel zeker niet aan jezelf, alle inzendingen komen in aanmerking! Van ontbijt tot late night snack, gerechten van Afrika tot in Amerika en van klassiek tot verrassend origineel.

Stuur je recept, een foto van jezelf én je adres door naar zondagsekost@roularta.be
en wie weet schitter jij binnenkort in “De Zondag”!

 

Zondagse kost op cookameal

Er kwamen al heel wat leuke gerechten binnen met regelmatig ook een leuk achtergrondverhaal. Omdat de plaats in “De Zondag” beperkt is breng ik die verhalen met plezier hier op de blog. #tobecontinued

 

Tot bij de bakker?

xxx
Amylia

————————————————————————————————

ps: Bedankt Roularta, bedankt Bart en bedankt lieve lezers om in mij te geloven!

3b9208ed005353a56c47a9a85b2f7356

17 Comments On This Topic
  1. Kimberly
    on Sep 3rd at 12:01 pm

    Leuke rubriek! Ik heb op zaterdag zo’n dag dat alles lekker is zoals het is.. :)

    Reply
  2. Anne-Wil
    on Sep 3rd at 12:25 pm

    Hey wat leuk! Ik ga dit even opslaan en een recept insturen! Op mijn blog vind je er ook een hoop. x

    Reply
    • Cook Amyl
      on Sep 3rd at 3:17 pm

      Doen! (Het enige is, omdat we echt lezers in de kijker willen zetten kan ik in het artikel niet verwijzen naar je blog…)

      Reply
  3. Janet
    on Sep 3rd at 1:25 pm

    Wat een leuk idee om andere lezers hierbij te betrekken. Heel veel succes!

    Reply
    • Cook Amyl
      on Sep 3rd at 3:17 pm

      Heel leuk, en de eerste lezeres was alvast héél gelukkig!

      Reply
  4. nicole orriens
    on Sep 3rd at 2:44 pm

    Dat is zeker leuk. En ook heel bijzonder. Het heeft toch iets speciaals om je eigen gerecht in de krant tegen te komen denk ik.

    Reply
    • Cook Amyl
      on Sep 3rd at 3:16 pm

      zéker en vast!

      Reply
  5. Sandy
    on Sep 3rd at 2:55 pm

    Wat ontzettend leuk dat je dit mag doen! Ik vind die invulling voor de zondagen ook erg leuk bedacht <3

    Reply
    • Cook Amyl
      on Sep 3rd at 3:16 pm

      Bedankt! Ik ben erg blij met de nieuwe rubriek en kijk er naar uit nog veel meer lezers recepten uit te testen!

      Reply
  6. Marla
    on Sep 3rd at 4:08 pm

    Helaas, ik heb (nog) geen lekkere recepten. Maar ik vind het wel een super gaaf idee.
    Misschien dat ik een origineel recept kan bedenken van mezelf, dan hoor je nog van mij. :)

    Reply
  7. Naomi Anna
    on Sep 3rd at 9:37 pm

    Wat een leuk idee! Zelf ben ik niet zo’n keukenprinses helaas.

    Reply

  8. […] Cookameal in “De Zondag” […]

    Reply
  9. Neeltje | Thoughts in Style
    on Sep 5th at 7:39 pm

    Wat een leuke en lekkere rubriek!

    Reply
  10. Cookameal:Komkommersoep - Cookameal
    on Sep 21st at 7:18 pm

    […] De Zondag stonden. Want het was niet zij, maar haar zoon Bart die het receptje doorstuurde naar de Zondagse Kost – mailbox.  En haar verschijning ging niet onopgemerkt voorbij.Bart liet me trots weten dat zijn mama […]

    Reply
  11. Cookameal:Turkse pide - Cookameal
    on Oct 24th at 5:51 pm

    […] smaken en kruiden.  Ik ben helemaal gek op dit receptje. Het kwam binnen in mijn mailbox van Zondagse kost. Uit deze mailbox kies ik wekelijks een gerechtje maak dat ik test en fotografeer. Nadien […]

    Reply

  12. […] gerechtje dat ik zelf heb uitgevonden maar een gerechtje van een lezeres van De Zondag. Ik geniet er steeds meer van om aan de slag te gaan met de recepten die in de ‘Zondagse […]

    Reply

  13. […] was dan ook heel blij was dat ik een receptje van haar mocht ontvangen in de mailbox van #Zondagsekost, mijn wekelijkse rubriek in De […]

    Reply

Leave a Reply to Janet Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>