Cookameal meets Garnier – Ultra Doux!?

Cookameal meets Garnier – Ultra Doux!?

Het is jullie niet vreemd, ik ben een echte foodlover. Maar wie mij volgt via instagram weet ook dat ik van nog heel wat ander moois kan genieten. Mijn mooie man (of course!), mooie reizen, mooie kleren, mooie schoenen, mooie make-up,… Want hé, ook een gastvrouw mag stralen hé?!

Toen ik een mailtje kreeg van cosmetica topper L’Oreal – Garnier om samen te werken gingen er dan ook onmiddellijk twee dingen door mijn hoofd:

1. WOOOHOOOOW!
2. Wacht eens… Is dit mailtje wel zeker voor mij?!?

Maar effectief, ze stuurden hun mailtje naar de juiste persoon want ze hadden een wel heel erg leuk idee om hun merk Ultra Doux met Cookameal te verbinden. De link? Natuurlijke ingrediënten!

Natuurlijke ingrediënten

Voor het Ultra Doux gamma wordt bewust gekozen om te werken met natuurlijke en met zorg geselecteerde ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten die een super effect hebben voor haar en huid. Natuurlijke ingrediënten die (weliswaar niet rechtstreeks van uit de shampoo fles) ook erg goed zijn voor je lichaam!

Deze lente zetten ze vier producten en dus ook vier natuurlijke ingrediënten in de kijker: avocado, olijfolie, honing en esdoornsiroop. Natuurlijke ingrediënten waar ik regelmatig mee aan de slag ga in de keuken… 1 + 1 is drie en ik ben dan ook heel erg blij dat Ultra Doux mij als happy foodblogger uitkoos om met deze ingrediënten aan de slag te gaan!

Speciaal voor Ultra Doux, en natuurlijk ook voor jullie, creëerde ik acht heerlijke cookamealtjes!

ingredienten

De Ultra-Doux cookamealtjes:

Verloren brood met banaan en esdoornsiroop
Zalm met korstje van esdoornsiroop

Olijfoliedip
Foccacia met tijm

Citrussalade met honingdressing
Chiaconfituur

Gevulde avocado met aardbeiensalsa en feta
Avocadohummus

En er is meer…

Win een reis naar Canada!

canada

Jahaaa, dat heb je goed gelezen! Ultra Doux geeft een reis naar Canada (het land van de Esdoorn)
en nog heel wat andere leuke prijzen weg!

Om mee te doen surf je naar de wedstrijdpagina en kies je je favoriete ingrediënt (avocado, olijfolie, honing of esdoornsiroop). Vervolgens krijg je een cookamealtje te zien met daarnaast 5 ingrediënten. Als jij kan raden welke drie ingrediënt gebruikt worden in het recept en je kan ook nog eens goed raden bij de schiftingsvraag… dan vertrek jij misschien binnenkort samen met je travelbuddy naar het land van de Esdoorn… Canada!

Cookameal meets Garnier – Ultra Doux

Natuurlijk hopen het Ultra-Doux team en ikzelf dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over het resultaat van deze originele samenwerking! En natuuuuuuurlijk hopen we ook dat jullie met z’n allen meedoen aan de wedstrijd, receptje uittesten en jullie zo ook kennis zullen maken met het gamma van Utra Doux.

amyliake

 

Go go go toppers!
Ik duim alvast dat een van mijn lieve lezers
de hoofdprijs in de wacht mag slepen!

x

Amylia

 

————————————————————————————————

Ps: Test je een van deze Garnier – Ultra Doux receptjes, of een ander cookamealtje uit?
Laat het mij weten via #cookameal, @cookameal of amylia@cookameal.be.
Je maakt mij er héél blij mee!

 

20 Comments On This Topic
  1. Vlijtig Liesje
    on May 28th at 2:22 pm

    Een onverwachte combinatie inderdaad! Maar leuk dat jullie gaan samenwerken. Ik vind het een origineel uitgangspunt.

    Reply
  2. Serafina
    on May 28th at 9:17 pm

    Superleuk dat je deze kans krijgt.. Je mag hier super trots op zijn..

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 28th at 9:34 pm

      Heel erg bedankt voor deze leuke comment! Doet me plezier!

      Reply
  3. Maaike
    on May 28th at 9:21 pm

    Onverwachte combinaties inderdaad. Ik ben wel benieuwd! Leuk dat je gaat samenwerken met hen!

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 28th at 9:35 pm

      Spannend he! Je kan alvast doorklikken naar de website om het resultaat te zien én mee te doen aan de wedstrijd!

      Reply
  4. Jill
    on May 28th at 9:22 pm

    Wat een bijzondere, maar vooral leuke combinatie tussen garnier en jouw site. Zoiets nog nooit eerder gezien of gehoord. Ik ben benieuwd naar wat er uit jullie samenwerking komt. Succes!

    Reply
  5. Cassandra
    on May 28th at 9:30 pm

    Wat een ontzettend leuke en bijzondere samenwerking, heel veel plezier en succes!

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 28th at 9:35 pm

      Spannend he! Je kan alvast doorklikken naar de website om het resultaat te zien én mee te doen aan de wedstrijd!

      Reply
  6. Michelle Dutoit
    on May 28th at 10:50 pm

    Leuke samenwerking! Ik doe alvast mee met de wedstrijd!

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 29th at 9:42 pm

      Super!

      Reply
  7. Fleur
    on May 29th at 9:36 am

    Wat leuk dat ze een samenwerking zochten met jou! Ik kan mij voorstellen dat als een voedingsmiddel goed werkt aan de binnenkant, dit ook doet aan de buitenkant

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 29th at 9:42 pm

      Leuk hé, ik was erg verrast en het was een hele uitdaging maar ik ben heel erg blij met het resultaat!

      Reply

  8. […] Cookameal meets Garnier – Ultra Doux!? […]

    Reply
  9. Natalie
    on May 31st at 7:43 am

    Hele leuke samenwerking! Misschien niet te meest voor de hand liggende, maar ik zie het helemaal!

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 31st at 8:33 pm

      Inderdaad, niet vanzelfsprekend maar ik ben heel blij met het resultaat!

      Reply
  10. Madelon Eugelink
    on May 31st at 3:40 pm

    Leuk dat je een samenwerking mocht aangaan. Ik heb de honing conditioner. Bevalt Prima

    Reply
    • Cook Amyl
      on May 31st at 8:36 pm

      Ahaaa, voila zeker meedoen met de wedstrijd en wie weet eens een honing receptje uittesten? 😉

      Reply

  11. […] gerechtje ontwikkelde ik voor mijn fantastische samenwerking met Ultra Doux. De producten van Ultra Doux worden samengesteld met natuurlijke producten waaronder dus […]

    Reply

  12. […] gerechtje ontwikkelde ik voor mijn fantastische samenwerking met Ultra Doux. De producten van Ultra Doux worden samengesteld met natuurlijke producten waaronder dus avocado. […]

    Reply

  13. […] of een patatje. Ik maakte de zalm met korstje van esdoornsiroop een eerste keer klaar voor mijn leuke opdracht voor Garnier – Ultra Doux (waarvan de wedstrijd nét afgelopen is – spannend!) en sindsdien heb ik het al regelmatig […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>