#degroteochtendrace

#degroteochtendrace

Vorige week kregen jullie in 15 seconden te zien hoe #degroteochtendrace er bij mij meestal uit ziet. En ik was niet de enige die een filmpje maakte om te tonen hoe het er ‘s ochtends aan toe gaat! Zag je bijvoorbeeld ook de leuke video van Erika Van Thielen? Of die van Tiani en haar mooie gezin? Of misschien die van hippe blogsters cestyoli, milkywaysblueyes of  Curls & Bags?

Samen toonden we jullie onze dagelijkse morning rush …. En ook onze liefde voor ontbijten! Benieuwd? Bekijk dan de compilatievideo en geniet mee van heel veel ochtend (en heel weinig ochtendhumeur)!

 

In mijn vorige blogpost verklapte ik ook dat ik af en toe ook heel erg weinig tijd heb om gezond te ontbijten! De nieuwe ontbijtgranen van Delhaise zijn dan de ideale oplossing! Heb je ze zelf al uitgetest?

Goed nieuws: Op de e-shop Delhaize kan je online één van deze ontbijtgranen gratis reserveren.  Ga naar de e-shop Delhaize via volgende link http://bit.ly/1h9Mer0, leg het gekozen product in je mandje, en ga indien gewenst verder met online winkelen.  Bij het afronden van je reservatie geef je de volgende code in : BLCER1XXPP. Zo krijg je het potje Delhaize ontbijtgranen in Pluspunten terugbetaald en betaal je geen kosten voor het klaarmaken van je reservatie.  Je reservatie wordt in het afhaalpunt Collect Delhaize.be van jouw voorkeur klaargelegd. Voor meer informatie over het product: http://bit.ly/1LiDMhQ (deze actie is geldig tot en met 29 november 2015).

 

Goedemorgen en tot morgen?

 

Liefs

 

Amylia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>