Detox day 1

Detox day 1

Toen ik het oproepje van Caroline zag op facebook was ik onmiddelijk enthousiast. Ze zocht mensen om haar verse groenten- en fruitsappen te testen. Een op maat gemaakte kuur om je lichaam een gezondheids- en vitamineboost te geven. Nog even en ze start op zelfstandige basis, en dan kan ook jij een kuur volgen. (Meer info komt snel!)

Hoe het werkt:
Ofwel kies je alleen maar voor sappen en een soep. Dan krijg je ‘s ochtends een ontbijtsap (op basis van amandel- quinoa- of havermelk), ‘s middags een sap en ‘s avonds soep/sap. Ofwel kies je voor twee extra gezonde tussendoortjes bovenop je de sapjes. Dan heb je doorheen de dag toch nog iets om te knabbelen.


426f1c317302415887f4e3e2aa1cd9f4

 

Vol goede moed ben ik deze ochtend gestart en ik moet zeggen, de eerste dag viel helemaal in de smaak. De dag begon met een flesje citroensap. Dat moest ik in een glaasje lauw water gieten en op m’n gemakje leegdrinken. Vervolgens een eerste sapje, direct een schot in de roos, proefde als chocomelk dankzij de rauwe cacao! En OEF geen honger tot aan de middagpauze.

’s Middags een grote tas thee (rooibos) en een fris sapje op basis van wortel. Een tussendoortje was niet nodig, maar ik moet toegeven dat ik wel erg benieuwd was naar de smaak van die speciale koekjes. Toch maar een getest dan!

Het avondeten vond ik het moeilijkst. Niet omdat ik te grote honger had… Maar omdat de spaghetti die ik voor mijn wederhelft klaarmaakte zooooo lekker rook. Gelukkig was ook mijn avondeten, een verse soep met kervel en een vetarme bouillon, heel smakelijk!

Conclusie van dag 1: Ik voel me fit, heb geen honger en alles was lekker…. Op naar dag 2!

Tot morgen!

x

Amylia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>