Detox day 2

Detox day 2

Deze ochtend ging de wekker al weer vroeg af. Tijd voor een uurtje sport, ondertussen een echt ochtendritueel! ‘s Ochtends een beetje vroeger opstaan, geen probleem. Maar ‘s avonds kan ik er maar zelden tijd voor vrijmaken. Ik moet toegeven dat ik nadien, een beetje slap in de beentjes, echt wel snakte naar m’n eerste sapje.

Mijn lunch bestond uit een rooibos thee en een groen sapje met spirulina… Nog nooit van gehoord!
Wat wikipedia zegt:
Spirulina (Arthrospira) is een blauwgroene zoutwateralg met een voorkeur voor een alkalisch milieu. Het is populair als voedingssupplement ter bevordering van de gezondheid. Spirulina is één van de rijkste bronnen van proteïnen.

Hah, een zeewier-sapje dus,uiteraard wel aangevuld met fruit en groenten!
imgres

Onderweg van het werk naar huis fiets ik voorbij een frituur. Aaaaargh de frietjes roken zelden zo lekker! Mijn avondeten zag er vandaag net iets anders uit, voor vanavond heb ik nog een sapje op basis van tomaat en rood fruit en een geel soepje met curry en kokos. Lekker lekker! En wat een portie! Ik kreeg de kom met moeite helemaal leeg!

Vooraf kwamen langs alle kanten waarschuwingen: je gaat hoofdpijn hebben, je slap voelen, honger hebben,minder energie …
Na dag 2 kan ik zeggen: ik heb er (nog) geen last van, en ik ben halfweg! Nu moet ik wel toegeven… ik heb ook wel echt (te) veel energie :-)

Vanavond wel op tijd naar bed, tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>