Detox day 4

Detox day 4

Deze ochtend begon nogal hectisch. Wekker vergeten en dus haasten geblazen. Gelukkig zijn de sapjes in handige flesjes gegoten. Perfect om mee te nemen, ze passen perfect in mijn handtas! Met een sapje in de hand… kom je door het ganse land. En zo kwam ik toch nog op tijd aan op het werk.

Deze middag een extra lange middagpauze. Fiets op en snel naar huis. Heerlijk toch, dicht bij huis werken?! Thuisgekomen bikini aan en de tuin in. Een uurtje helemaal relaxen met een Delicious. Magazine én het lekkerste sapje van deze week. Het feloranje wortel-papaja-mango-sapje bleek een voltreffer! Terug naar het werk fietsen ging iets minder vlot… maar dat lag zeker niet aan mijn energiepeil.

Vandaag was de moeilijkste dag. Het was zo lekker warm en zonnig dat ik echt wel zin had in een grote coupe aardbeien en een mojito! Maar als we iets doen… dan doen we het goed. Zondigen zat er dan ook niet in. Maar echt veel zin in een grote kom warme soep had ik ook niet. Het sapje van vanavond was dan weer uiterst geschikt voor deze zomerdag. De combinatie van ananas en gember was lekker verfrissend, exact wat ik nodig had!

BGDqE_OCcAAY5G2
Het resultaat na 4 dagen soepjes en sap

Het resultaat van de detox is voor iedereen anders. Ik voel me super energiek (maar dat is wel vaker zo) en ook mijn huid ziet er beter uit. Ik heb tussendoor geen honger en had dus ook niet de behoefte om de snoepkast in te duiken! Ik heb ook gewoon geen zin in ‘vettig’ eten. Een goede start dus van een gezondere levensstijl!

De detox zit erop, wat nu?

Vanaf morgen eet ik terug vast voedsel. Maar ik ga toch proberen enkele gewoontes te veranderen. Vanaf nu nog maar maximum 1 keer per dag brood. Onbijten dus bijvoorbeeld met een lekkere chiapudding, een portie havermout of een gezonde smoothie.’S middags een kom soep of een salade. Bij het avondmaal zullen het vooral de proporties zijn die wijzigen. Meer groenten, minder aardappelen.

Detoxen is zeker voor herhaling vatbaar. Mijn goede voornemen is een keer per jaar. Want af en toe kan mijn lichaam die reiniging en extra vitamines wel gebruiken!

Heb je de smaak te pakken? 

Zie je zo’n sap- en soepjeskuur ook zitten? Heeft je lichaam nood aan een energieboost?
Dan heb ik goed nieuws! Ik was proefkonijn van Caroline, en zij start weldra haar eigen zaak met op maat gemaakte detoxkuren. Haar website is in de maak, in tussentijd mag je steeds mailen naar caroline.es@hotmail.com

#detox
#fitisthenewskinny

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>