Ga mee voor happy & healthy! #myvitabreak

Ga mee voor happy & healthy! #myvitabreak

Neem een break van je dagelijkse routine en doe mee aan #myvitabreak! Een maand lang krijg je elke dag een kleine challenge van Vitalinea. Een dagje zonder smartphone, een minuutje helemaal losgaan op je favoriete muziek, voldoende water drinken en genieten van een gezond tussendoortje zoals een Vitalinea Plus,… Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken.

De challenge start VANDAAG! Geen tijd te verliezen dus!
Je opdracht voor vandaag (of nog beter: VANAF vandaag): DRINK MEER WATER

 

IMG_4796

Voor de ene is 1,5 l water per dag drinken vanzelfsprekend, voor anderen is het een echte opgave…
Een paar leuke tips om meer water te drinken:

  • test
  • Drink een groot glas water bij het opstaan om lichaam en geest te verfrissen
  • Neem een hip flesje water mee naar het werk en zet het op je bureau. Ik heb eentje van 1/2 liter en probeer het tijdens de middagpauze al terug bij te vullen.
  • Toch nog een extra reminder nodig om voldoende te drinken? Download de app “waterminder” deze herinnert je er overdag aan dat het tijd is om een glaasje te drinken!
  • Vind je water maar saai? Maak er dan infused water van, super makkelijk en heerlijk!
    Klik hier voor inspiratie!

Morgen vind je je nieuwe opdracht op www.vitalinea.be
Je doet toch mee?

No worries, alle opdrachten zijn leuk en haalbaar! Via social media kan je mijn ervaringen volgen… Maar ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar die van jullie. Vergeet dus zeker niet om #myvitabreak te vermelden! Let’s do this!


Vitalinea Plus?

Vitalinea plus is de nieuwe melkspecialiteit met yoghurtfermenten: een stevige structuur, van nature rijk aan eiwitten, 0% vet en heerlijk fruitig. Er zijn ondertussen 3 smaken: ananas, kers en framboos!

IMG_4834

1 Comment On This Topic

  1. […] Ga mee voor happy & healthy! #myvitabreak […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>