I WANT YOU

I WANT YOU

Dagelijks komen er volgers bij, krijg ik leuke reacties en berichtjes of zie ik een foto verschijnen van een cookamealtje. Elke dag motiveren jullie mij allemaal tezamen om nog veel bij te leren, veel te koken en vooral te blijven bloggen. Jullie zijn de reden dat cookameal bestaat en dus is het dringend tijd om het eens niet over lekker eten, leuke plekjes of een recept te hebben… Maar over jullie!

I WANT YOU

Vanaf februari zet ik elke maand een volger in de kijker! En natuurlijk hoop ik dat jij daar bij wil zijn! Hoe kan je meedoen? Maak een cookamealtje klaar en leg het resultaat vast op foto. Plaats de foto online met #cookameal, tag @cookameal of stuur de foto door naar amylia@cookameal.be. Elke maand pik ik er een iemand uit voor een kort interview! Wie weet sta jij straks te blinken op cookameal.be!

Ik kijk er alvast naar uit om jullie beter te leren kennen!

Liefs

x

Amylia

6 Comments On This Topic
 1. Aurélie - lovelifelovefashion
  on Feb 9th at 4:30 pm

  Cool idee! Doe ik zeker eens 😀

  Reply
  • Cook Amyl
   on Feb 9th at 7:54 pm

   Olalalalaa ik ben benieuwd! Dit weekend kies ik al een eerste uit, dan kan ik deze maand al iemand in de kijker zetten! Jippie!

   Reply

 2. […] I WANT YOU […]

  Reply

 3. […] Maak jij ook geregeld een cookamealtje? Doe dan zeker mee! Klik hier! […]

  Reply

 4. […] Maak jij ook geregeld een cookamealtje? Doe dan zeker mee! Klik hier! […]

  Reply

 5. […] Maak jij ook geregeld een cookamealtje? Doe dan zeker mee! Klik hier! […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>