Insta-juli

Insta-juli

Naar goede gewoonte duik ik samen met jullie even in mijn instagram feed van de afgelopen maand. Twee keer per week probeer ik een cookamealtje uit te werken en online te zetten maar mijn instagram vul ik dagelijks aan. Lekkere dingen die ik eet, fotootjes van tijdens het koken, mooie momenten die ik beleef,… Op instagram neem ik dus je een beetje mee achter de schermen! Volg mij via @cookameal en kijk gerust mee!

Deze maand in de kijker:

FullSizeRender 3

Mmmmmmm pulled pork op een lekker broodje met een verse  koolsalade. Een heerlijk  gerechtje en meteen ook het eerste dat ik  klaarmaakte in mijn nieuwste aanwinst in de  keuken, de nieuwste  slowcooker  van crock-pot. Ik ben er volop mee aan het testen, wat  een  geweldig toestel! #tobeblogged

 

FullSizeRender 2

Via instagram deed ik mee aan een givaway van Four Leaf Wood Shop, een webshop uit  California met prachtige houtel lepels en messen. Handgemaakt uit  verschillende soorten hout! Tot mijn grote verrassing was ik een van de gelukkigen… en  tot de grote verrassing van de shop kwam ik niet uit Amerika maar helemaal uit het verre  België. :-) #oeps

 

FullSizeRender

Toen ik deze huisgemaakte lasagne op instagram zette kreeg iedereen plots honger. Heel veel mensen reageerden dan ook op deze foto. En dus vroeg ik me af…
Maken jullie zelf wel eens lasagne? Of koop je deze lekkernij meestal kant en klaar?
Moesten jullie graag deze cookameal lasagne willen klaarmaken dan werk ik het recept
snel uit… nu bereid ik dit gerecht een beetje ‘op het gevoel’… Ik ben benieuwd!
“To lasagne or not to lasagna?”

 

x
Amylia

Wil je op de hoogte blijven van mijn dagelijkse (culinaire) avonturen?
Volg me dan via www.instagram.com/cookameal

4 Comments On This Topic
  1. Charlotte
    on Aug 9th at 12:24 pm

    Ik hou van verse zelfgemaakte lasagne, maar dit vraagt altijd zo veel tijd. Daarbij vind ik ‘m altijd een stuk lekkerder als hij de dag erna opnieuw opgewarmd wordt in de oven. Dan is de saus altijd een beetje dikker en vaster.

    Reply
    • Cook Amyl
      on Aug 10th at 5:22 pm

      Goh, zooooooo veel tijd kruip er toch niet in? Of maak je steeds ook de pasta zelf?

      Reply
  2. Julie
    on Aug 10th at 9:17 am

    Home made lasagne! er is niets beter :-) vorige week nog eentje gemaakt voor mijn schoonouders en ze bleven maar ‘mmmmh lekker’ zeggen. Ze lusten graag gehakt dus met extra vlees voor hen. Maar ik maak even graag een veggi-versie of met groene groenten en vis (liefst zalm)! ik kijk alvast uit naar jouw cookamealtje!

    Reply
    • Cook Amyl
      on Aug 10th at 5:21 pm

      Grote glimlach hier! Bedankt voor je fijne comment én ik vind het zo fijn als mensen het woord “cookamealtje” gebruiken, hihi!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>