Insta-juni

Insta-juni

Het bewijs dat de tijd te snel voorbij gaat: het is al weer 9 juli en ik denk er nu pas aan om even samen met jullie terug te blikken op de maand juni! Maar het is dus weer lekker druk … en vooral, het was weer een leuke lekkere maand.

Op instagram probeer ik elke dag een leuke foto te posten, van gerechtjes die ik probeer, ‘the making of‘ of gewoon van iets leuks dat ik die dag tegen kwam. Een paar van deze foto’s verdienen een extra spotlight:

insta1
De liefste liefste tante, dat is die van mij! Haar naam is Yanoela en we trokken deze maand samen naar Disneyland. Het werd een
weekendje om nooit te vergeten! Het zonnetje scheen, het gezelschap was fantastisch, het park was magisch en Yanoela straalde van de eerste tot de laatste minuut. Een dikke dikke zoen aan Walt Disney België!
“Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever” – Walt Disney

 

insta2
Deze chocolade mug cake is een van de meest succesvolle cookamealtjes van de afgelopen maanden. Het verscheen al eerder in de ontbijtspecial van VIJF en nu mocht ik er ook nog eens over vertellen op Top Radio in het programma van Wouter De Vries. De leuke reacties en foto’s blijven maar binnenkomen, fantastisch dat jullie cookamealtjes klaarmaken!

 

insta3
Via belmodo won ik een hele leuke wedstrijd: “Wordt gestyled door Tiany & win een Lipault Paris reisset”. Het werd een gezellige middag: hartelijke ontvangst door Tiany, mooie tassen van Lipault, helemaal mooi opgemaakt door de getalenteerde Nanja van Massy creations en een fotoshoot in de stad. De foto met de meeste likes op instagram won een reisset van Lipault. Jullie vele vele likes waren jammer genoeg nét niet genoeg om te winnen. Toch bedankt voor de support, jullie zijn schatjes!

 
x

Amylia

Wil je op de hoogte blijven van mijn dagelijkse (culinaire) avonturen?
Volg me dan via www.instagram.com/cookameal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>