Insta-mei

Insta-mei

Na bijna een volledige week juni is het de ideale moment om even terug te blikken op de maand mei. Het mag gezegd worden, mei was een echte topmaand. Er was het geweldige foodfestival Culinaria, mijn 4daagse detox met LOT’s of juicES, de waanzinnige #cookameallunch en last but not least ging ik met mijn superman eten bij The Jane in Antwerpen.

Om jullie niet al te jaloers te maken postte ik die avond enkel een klein mopje met chef Nick Bril. Wie mij volgt via Instagram had het natuurlijk al lang gezien. Voor de anderen … tadaaaa, hihi!

Nick Bril - cookameal

The Jane is een totaalbeleving. De omgebouwde kapel is gewoonweg fantastisch en tot in de puntjes afgewerkt. De oude glasramen werden vervangen door kleurrijke glasramen met een knipoog naar eten, centraal in de zaal hangt een imposante luster en op de plek waar vroeger waarschijnlijk het kruis zijn plaatsje had hangt nu een doodskop (nee hoor, niets eng). The Jane is rock&roll, en dan heb ik het uiteraard niet enkel over het interieur. Een paar impressies van Jane’s flavours:

the jane

Mmmmmmmm, van begin tot eind was de menu echt overheerlijk! Een pluim voor Sergio, Nick Bril én hun team; het was een TOPavond!

Reserveren kan via www.thejaneantwerp.com, al is dat niet altijd even makkelijk. Nick Bril en Sergio lokken heel wat foodies naar Antwerpen, je moet dus een beetje geluk hebben om een plekje te kunnen reserveren…. maar het is meer dan de moeite!

Volg mij via instagram en blijf op de hoogte van mijn flauwe mopjes en culinaire avonturen:
www.instagram.com/cookameal

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>