Insta-november

Insta-november

November was een hevige maand. Een blije… maar ook een heel erg droevige maand. Ik word nog steeds stil als ik denk aan alle gebeurtenissen over de hele wereld… zo veel verdriet. Heel ver weg maar ook heel dicht bij. Mijn gedachten zijn bij de mensen die nu iemand moeten missen. In november heb ik dan ook meer dan eens stilgestaan bij alles wat ik heb, over de grote en alle kleine dingen die mij gelukkig maken. Ik ben dan ook heel gelukkig dat ik met jullie heel veel mooie momenten kan delen… Kijk je mee naar mijn leukste november-herinneringen?

Een dagelijkse blik achter de cookameal-schermen?
Dat kan via mijn instagram @cookameal!

 

Myvitabreak

November was de maand van #myvitabreak. Een hele maand lang daagde vitalinea iedereen uit om te gaan voor een gezondere levensstijl, “Happy & Heathy”. Toevallig of niet zijn dat twee termen die helemaal bij cookameal passen. Ik kan dan ook met een gerust hart zeggen dat het ten eerste een erg geslaagde challenge ws. Er waren enthousiaste deelnemers en niets dan positieve reacties. En dat ik ten tweede heel fier was dat ik deze happy & healthy lifestyle mee mocht promoten in heel wat magazines (Feeling, Vitaya Magazine en Goed Gevoel).

vita

Heb je het artikel gemist? Geen nood, de magazines liggen nog in de winkel én je kan online meelezen op www.vitalinea.be

Salad in a jar

jar

Een van de meest populaire recepten van deze maand was zeker en vast deze “Salad in a jar. Dat had natuurlijk te maken met het heerlijke recept maar ook met de leuke foto. Ik nam deze foto gewoon tijdens de middagpauze op het werk, aan een bankje naast ons gebouw. En zonder de hulp van mijn enthousiaste collega Anne Laurence (en haar hippe sokken) was het resultaat nooit zo origineel geweest! Merci beaucoup!

Press days

press-days

 Lovely Dry Lake sweater

Op de “press days” nodigen de verschillende persbureaus journalisten en bloggers uit in hun kantoren. Ze stellen hun nieuwste klanten en projecten voor én je mag als een van de eersten je ogen de kost geven aan wat de zomer van 2016 voor nieuws brengt.  De klanten in hun portefeuilles vallen natuurlijk niet allemaal onder de categorie food. Ik kon mee genieten van heel veel fashion, beauty en lifestyle merken!  Ik nam  een dagje verlof om mijn ‘toer’ van de persbureaus te kunnen doen… Want voor mij persoonlijk waren de persdagen dé manier om hen allemaal te bedanken. Voor de interesse in cookameal, voor de fijne samenwerkingen en voor de support het hele jaar door. Via deze weg dus nog een keertje een dikke merci!

Vlees van bij ons – Nina Magazine / Het Laatste Nieuws

En dan sta je plots in de weekendbijlage van een nationale krant… Te gek voor woorden! @lekkervanbijons

hln

Boulangerie François – Grey Goose

Een kleine pop-up bakkerij in het hartje van Antwerpen: 3 dagen lang kon je er proeven van versgebakken brood met het zelfde hoofdingrediënt als Grey Goose Vodka, zachte wintertarwe uit Picardië. Superorigineeel van een vodka merk om met een bakkerij aan te tonen dat ze met heel mooie producten werken voor de bereiding van hun vodka, toch? De verbazing was dan ook enorm als het broodrek in de bakkerij opzij ging en de ingang van een geheime, exclusieve speakeasy bar verscheen. Achter de bakkerij bevond zich een prachtige cocktailbar met extraordinaire cocktails op basis van Grey Goose vodka. Wat een setting, wat een ervaring en wat een vodka… Chapeau!

franois

Leuke herinneringen dus aan november, op naar een onvergetelijk december!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>