Lezer van de maand: Februari

Lezer van de maand: Februari

Op mijn oproep I WANT YOU kwamen al snel heel wat reacties; foto’s, berichtjes en zelfs lange (ongelooflijk lieve) mails. WAUW.  Het was dus echt niet zo simpel om al de allereerste ‘lezer van de maand’ te kiezen… Bedankt allemaal om het mij zo moeilijk te maken, jullie zijn geweldig!

Gelukkig blijft het niet bij deze ene keer en zet ik begin maart gewoon een andere topper in de kijker! Blijf dus zeker #cookameal gebruiken en @cookameal taggen. Wie weet zet ik jou volgende maand in de spotlights!

Oh heb ik al gezegd dat er meer is dan ‘eeuwige roem’ op cookameal.be? 😉
De lezer van de maand mag zich telkens ook aan een leuke cadeau van Cook & Serve verwachten!

colour-on-white

<<< psssst: vergeten hoe je kan deelnemen? Klik hier! >>>

——————————————————

Lezeres van de maand!

 

De eerste lezeres van de maand werd Iris. Een toffe madam uit Temse die mij  deed blozen met dit berichtje:

Schermafbeelding 2016-02-13 om 16.06.29

 

Hoog tijd om Iris beter te leren kennen!

Ik ben Iris, 32 jaar oud en woonachtig te Temse. Ik werk als farmaceutisch laborante. Voorts ben ik sinds 2 jaar fiere mama van Ferre, een echt kapoentje dat maar al te goed goed weet wat er allemaal lekker is. 

Iris
Zoet of zout? Zonder twijfel zoet!!! De enige uitzonderingen hierop zijn verse guacamole dip en zoute popcorn.
Ontbijt of dessert? Dessert, de belangrijkste maaltijd van de dag 😉
Fruit of groenten? Ik eet amper fruit maar ik lust wel alle groenten. Ik meng ze vaak onder een verse puree (om mijn zoontje te misleiden…
Ochtend of avondmens? Een ochtendhumeur heb ik nooit en dan bedoel ik echt nooit. Als ik om half10 in de zetel plof, slaap ik binnen het kwartier dus zeer zeker geen avondmens.
Verwend worden op restaurant of een zelfgemaakt diner? Verwend worden op restaurant. Met mijn verjaardag mag het ietsje meer zijn en zoek ik standaard een klassezaak op. Vorig jaar was dit ‘Het Gebaar’ omdat ik erg benieuwd was naar de zoete kunstwerkjes van Roger Van Damme.

Wat is je guilthy pleasure?
Antwerpse handjes…onweerstaanbaar!

Hoe heb je cookameal leren kennen?
Ik ken Amylia via gemeenschappelijke vrienden die altijd vol lof waren over Amylia’s kookkunsten. Toen ik op facebook haar pagina Cookameal zag verschijnen en de originele receptjes zag, was de drempel tot iets leuks en lekkers op tafel zetten meteen een stuk lager.

Wat is je favoriete cookamealtje?
Hier moet ik niet lang over nadenken: Tiramisu met speculaas. Omdat hij zoveel lekkerder is dan de klassieke versie met boudoirs.

Iris tagde mij in een foto die ze maakte van de “slowcooker cashew kip“… 

collage

 

De slowcooker trok meteen mijn aandacht en ik heb me er eentje aangeschaft. Het was een heel straight forward recept. Het sausje maken was op 10minuutjes in orde en voorts hoef je 3 uurtjes op de slowcooker te vertrouwen. Heerlijk! 

 

Bedankt lieve Iris, ik hoop dat ik je nog vaak mag inspireren!

1 Comment On This Topic

  1. […] het is weer tijd voor de ‘lezer van de maand’. En ja hoor, na de twee leuke dames Iris en Tess is het tijd voor een echte vent! Nu stel ik altijd een aantal vragen aan de lezer van de […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>