Lezeres van de maand – Mei

Lezeres van de maand – Mei

Eindelijk is de lente in het land! Geen wonder dus dat de lezeres van de maand  een echt zonnetje in huis is! Een knappe sportieve madam die voor haar guilthy pleasures steeds een kijkje neemt op cookameal.be…
Meer weten over deze gym & dessert addict? Lees dan snel verder!

Lezeres van de maand

 
Ik kwam voor het eerst met Silke in contact net voor oudjaar via instagram, waar ze mij een bericht stuurde met een vraag over een cookamealtje dat ze op oudejaarsavond wou klaarmaken. En na die vraag volgde enkele weken later nog een berichtje, een foto en nog een… Want Silke probeerde al verschillende cookamealtjes uit. Heel opvallend: allemaal desserts! :-)

Neem je dan een kijkje op haar instagram-feed (ssilketr) dan zul je zien dat het een ongelooflijk sportieve (en knappe!) madam is. Maar liefst vijf (!) keer per week trekt ze met haar vriend de fitness in. WAUW. Hun maaltijden zijn dus altijd erg gezond… meestal toch, want Silke is een echte zoetebek! Een zoetebek die dus naar www.cookameal.be surft op zoek naar guilthy pleasures… Geweldig, toch?

Schermafbeelding 2016-05-03 om 22.03.34

Zoet of zout?
200% zoet ! Ik ben een echte zoetebek !

Ontbijt of dessert?
Wat had je gedacht? Dessert natuurlijk!

Fruit of groenten?
Fruit en groenten gaan gelijk op, het smaakt me allebei even goed.

Ochtend of avondmens?
Sinds ik ben beginnen werken, ben ik meer een ochtendmens geworden. Ik hou ervan om op tijd/vroeg op te staan en om ‘s middags, na een drukke voormiddag, te genieten van een lekkere kop koffie in de zetel, met de hond bij me.

Verwend worden op restaurant of een zelfgemaakt diner thuis?
Ik word graag eens verwend op restaurant ! Door onze fitnesslevensstijl ben ik elke dag veel bezig met gezond eten en koken, waardoor ik van tijd tot tijd graag eens geniet van een lekker etentje op restaurant, vooral dan van een lekker, overdreven groot dessert !;-)

Wat is je guilthy pleasure?
Alles wat met zoet te maken heeft ! Noem maar op : chocolade, cake, taart, koekjes, muffins, koffiekoeken, ijs, alle soorten desserts,… I believe in chocolat for breakfast !

En toen ‘botste’ ze op Cookameal… oeps 😉

Via Instagram leerde ik Cookameal kennen. Ik zag de foto’s met lekker eten en heb toen de blog bekeken en gelezen. Hierop vond ik allerhande lekkere receptjes, die ik graag wou uitproberen. Het leuke vind ik dat alles SUPERLEKKER is, maar dat het ook haalbaar is om het als ‘gewone, doorsnee’ kok te maken.

Mijn favoriete cookamealtje? Moet ik kiezen? De Nutellacake en de chocolademuffins. Jep, weeral het zoete & de chocolade natuurlijk. Lekker makkelijk en superlekker !!!

IMG_7013

Eerst en vooral dus omdat ik een echte zoetebek ben en ook omdat deze recepten haalbaar zijn om te maken. Je zit geen halve dag in de keuken om tot een lekker eindresultaat te komen. De stappen zijn héél duidelijk en het resultaat is inderdaad zoals op de foto voorgesteld wordt. De (schoon)familie was gek op beide dessertjes ! Ze hebben me subtiel gezegd dat ik het nog eens mocht maken 😉

Cookameal is echt de moeite om te volgen ! Als je een vraag hebt, beantwoordt ze deze zo goed ze kan. Ze probeert je echt te helpen en geeft je handige tips. De receptjes zijn makkelijk en het eindresultaat is keer op keer superlekker. TOP !

Bedankt voor het fijne interview Silke!
En nog meer bedankt voor de lieve woorden, je bent een schatje!

—————————————————————————————–

Ik mag ook deze maand een verrassing geven aan de ‘lezeres van de maand’
dit keer een lekker pakket van Danone!

DanoneLogo2

<<< Maak jij ook geregeld een cookamealtje? Doe dan zeker mee! Klik hier! >>>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>