#lifeisaparty : statement tshirts

Hoewel “13” vaak gezien wordt als een ongeluksgetal is voor mij is dat absoluut niet het geval. Mijn grootouders, mijn geweldige mamie en papie, trouwden op de 13e… en wij deden het hen 2 jaar geleden na. Op zaterdag 13 september 2014 stapte ik in het huwelijksbootje met de liefde van mijn leven. Al 4554 dagen maakt hij van mijn leven een feest. #happiestgirlonearth

wedding

Mr Wouters

En van het leven een feest maken doet hij ook in zijn job. Ik stel je met plezier voor aan mijn man: Dimitri Wouters. Dimitri is geen onbekende in het Belgische nachtleven. Hij zet als deejay het ganse jaar door fuiven, discotheken en festivals op z’n kop. Ook mocht hij voor de 7e keer op rij het beste van zichzelf geven op Tomorrowland.

Hij is echte selfmade man, die opvalt door zijn uitzonderlijke techniek en zijn origine key-tar act tijdens zijn deejay sets. (En hé, dat schrijf ik niet alleen omdat ik zijn grootste fan ben!) Daarvovenop maakt hij muziek, monteert hij zijn eigen aftermovies en komt hij nu op de proppen met een opvallende statement t-shirt.

—————-

“Al vier jaar op rij lanceer ik tijdens de zomermaanden een “lifeisaparty” collectie. Het is al jarenlang mijn motto. Toch heb ik dit jaar even getwijfeld. Is deze quote wel gepast na de gebeurtenissen van de voorbije maanden? Het antwoord is 200% zeker JA.

tshirts

—————-

#lifeisaparty tshirts

Om de lancering van zijn tshirts in de kijker te zetten maakte deze creatieveling zelf een promoclip. “Ik stond zelf achter de camera, monteerde de beelden en maakte de muziek. Een hele uitdaging! Ook zie je geen typische modellen in de clip, maar belgische bloggers en influencers met stuk voor stuk een opvallende persoonlijkheid en een knappe uitstraling. Wanneer je een kijkje neemt op de pagina’s van Your Daily Dose Of Me, CloCloJanvaneldere , mylifeonsneakers en Loremaesen zie je dat ze elk op hun manier van het leven een feest maken!”. De promovideo (zie bovenaan) werd opgenomen aan Park Spoor Noord, een van de nieuwe hotspots in Antwerpen wat betreft architectuur!

Op het resultaat van het homemade filmpje ben ik echt supertrots. Ongelooflijk wat die man van mij allemaal kan! Ik ben heel benieuwd naar wat jullie er van vinden…. en ik ben ook benieuwd of jullie mij hebben kunnen spotten? Hihi!

Jouw favoriete tshirt!

Dit tshirt zou wel eens jouw favriete exemplaat kunnen worden! Ben je zelf geen fuifbeest of festivalganger? Geen probleem! Deze statement tshirt zijn voor iedereen, jong en oud. Voor iedereen die graag feest en danst, maar vooral ook voor mensen elke dag genieten van de grote en de kleine dingen.De boodschap is duidelijk, haal het beste uit elke dag, maak van elke dag een feest. #lifeisaparty

Bestel je tshirt hier: www.dimitriwouters.com

Maak gebruik van de cookameal-kortingscode: “welovecookameal”
en krijg 15% korting op je bestelling!

 

x

Amylia

 

ps: Love you Mr Wouters, tot aan de sterren die je niet kan zien en nog veel veel verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>