#lifeisaparty webshop

#lifeisaparty webshop

Vandaag gooi ik het roer helemaal om en zet ik dus mijn recepten en kookpotten even aan de kant. En dat heeft een wel heel speciale reden…

#LIFEISAPARTY

 

Opstaan met bakken energie en ’s avonds terug naar bed gaan met een gigantische smile. Elke dag dankbaar zijn voor wat je hebt en genieten van de kleine dingen. De hastag #lifeisaparty is naast een  levenswijze  ook het motto van Dimitri Wouters, de beste deejay van de wereld en toevallig ook mijn echtgenoot. Hij draait elk weekend de pannen van het dak op Paradise Saturdays (carré) en heel wat andere fuiven en events. Uiteraard kan je hem deze zomer ook aan het werk zien op heel wat topfestivals zoals Summerfestival en Tomorrowland!

10934087_10205664951684520_5283047013794867738_n

Vandaag opent hij een unieke pop- up webshop waar je gedurende 1 week een #lifeisaparty tshirt of sweater kan uitkiezen. Ik had de eer de eerste te zijn die met deze tshirts mocht rondlopen (iemand moest het proefkonijn zijn hé?) en ik ben er zeker van dat je er even gek op zal zijn als ikzelf!
Let op! De pop-up webshop sluit woensdag 17 juni om 18u, snel zijn is de boodschap!

Probeer jij ook uit elke dag het beste te halen?
Maak jij ook van elke dag een feest?
Dan is een #lifeisaparty tshirt onmisbaar in je kleerkast!

Surf naar www.lifeisaparty.dimitriwouters.com
en bestel je nieuwe favoriete tshirt en/of sweater!

 

Schermafbeelding 2015-06-10 om 18.01.54

 

Note:  Het leven is niet altijd even makkelijk, believe me I know, en toch durf ik zeggen dat ik mijn leven écht een feest is. En daar wil ik bij deze toch even iemand voor in de bloemetjes zetten. Danku  Dimitri, geweldige echtgenoot, beste vriend, liefste schat.. Jij maakt mij gelukkig!

lifeispartywithyou

2 Comments On This Topic
 1. alexa
  on Jun 14th at 9:52 pm

  wat een leuk shirt!

  Reply
  • Cook Amyl
   on Jun 15th at 5:44 pm

   Thx! Snel zijn is de boodschap, de webshop staat nog tot woensdag online! 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>