Mijn XL Birthday week!

Mijn XL Birthday week!

Op 21 augustus vierde ik mijn verjaardag. Nu hecht ik ooit echt echt heel veel belang aan deze dag (er valt elke dag wel iets te vieren, toch?) maar dit jaar keek ik er zelfs een beetje tegenop. Ik vierde mijn 30e verjaardag en had het daar stiekem toch wel een klein beetje moeite mee. Nu moet ik ook toegeven… het was fantastisch. Ik heb XL gevierd, een week lang zelfs. Dat komt deels door deze toch wel bijzondere mijlpaal en anderzijds ook omdat Dimitri 6 dagen later ook jarig is… en we dus gewoon lekker hebben doorgevierd. Benieuwd? Ik neem je even mee naar de hoogtepunten van mijn verjaardag!

Mijn XL Birthday week!

 • test
 • Op citytrip met de liefde van mijn leven naar onze favoriete stad Barcelona.
  Wat heb ik heerlijk genoten van onder ons tweetjes te zijn en te genieten van deze topstad, het zonnetje, heel veel lekker eten en elkaar. Een grote dankjewel ook aan Grand Hotel Central (bangelijkste hotel in Barcelona) voor de kamer vol ballonnen!
  .
  bday1.
 • Een avondje uit met mijn zus en onze mannen.
  Toevallig was mijn jongste zus ook in Barcelona de avond voor mijn verjaardag. Een ideaal moment om samen iets te gaan eten en te klinken op ‘de grote zus’. Een avondje met heerlijke paella, lekkere cocktails en top gezelschap. Conclusie van de avond: we zien elkaar te weinig!
  .
 • Een zalig verjaardagsdiner.
  Aangezien we wel regelmatig naar Barcelona gaan hebben we ondertussen een lijst met leuke adresjes. Maar dit keer probeerden we verschillende nieuwe restaurantjes, waaronder dus La Barra de Carles Abellan (tip van Sven Ornelis –  Would Be Chef). WAUW, wat een heerlijke en leuke ervaring. Ontzettend lekker en bijzonder gegeten in een mooi kader. Een aanrader voor wie naar Barcelona gaat!
  .
  bdayartikel2
  .
 • Een gin-tonic avond met onze beste vrienden.
  Yes, we trommelden onze beste vrienden op voor een gezellige drink. Onvergetelijk was de Schweppes bar die iedereen een hele avond liet proeven van heerlijke cocktails met het heerlijke gamma Premium cocktails.
  .
 • De beste vrienden.
  Wij hebben ongelooflijk veel geluk met zo’n bende beste vrienden. Stuk voor stuk toppers, echt waar!
  .
  collage3
  .
 • Geweldige cadeaus.
  Hoewel cadeaus voor mij geen must zijn, ik geef zoveel liever dan ik krijg, was ik echt onder de indruk van de leuke verrassingen die onze vrienden voor ons voorzien hadden. Een letterboard, een pannenkoekenplant, oorbellen, kledij, een handtas, een bon voor een etentje bij Air Republic, en mooie horloge,… Niet te geloven!
  .
 • 30 x DNA pralines.
  DNA is een afkorting van onze namen (Dimitri en Amylia) die je zeker al hebt zien voorbijkomen. En ook het team van Neuhaus had dat opgemerkt. Voor mijn verjaardag kreeg ik 30 doosjes met ‘DNA-pralines’ om onze familie en vrienden mee te verrassen. Zijn ze niet FANTASTISCH?!
  .
  collage4
  .
 • Heel veel lekkere hapjes.
  De deal voor onze verjaardagsdrink was dat we het niet thuis zouden doen én (en dit was een lastige) dat ik dit keer eens niet een hele dag in de keuken zou staan om hapjes klaar te maken voor onze gasten. Maar ik wou wel graag een lekker knabbeltje voorzien natuurlijk. De folder van LIDL bracht de oplossing en ik ging allemaal hapjes en Griekse lekkernijen kopen (het was Griekse week). Iedereen was er dol op, oef! (En ik ben al een nieuwe voorraad gaan inslaan!)
  .
 • Dimitri.
  De kers op de taart. He makes my life a party. #lifeisaparty
  .
  kus-1

 

Bedankt allemaal voor alle lieve wensen via social media!

x

Amylia

11 Comments On This Topic
 1. nicole orriens
  on Sep 1st at 7:22 am

  Wauw, dat was een leuke verjaardag dus. Nog gefeliciteerd trouwens. Fijn dat het een goede dag is geworden!

  Reply
 2. Nathalie - Volgmama
  on Sep 1st at 8:11 am

  Wat heerlijk uitgebreid gevierd! Het was een geslaagd feestje zo te zien. En die bonbons vind ik zo leuk!

  Reply
  • Cook Amyl
   on Sep 1st at 4:55 pm

   Oooh die pralines, ik heb een doosje bewaard omdat ik ze zo leuk vind!

   Reply
 3. Sofie
  on Sep 1st at 8:12 am

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke foto’s zeg. Dat ziet er uit als een gezellige verjaardag.

  Reply
 4. priscilla
  on Sep 1st at 8:14 am

  Nog van harte! Bijzondere leeftijd en zo te zien heb je dat goed gevierd :)

  Reply
 5. Fleur
  on Sep 1st at 8:23 am

  Nog van harte gefeliciteerd en zo te lezen was het een verjaardag om niet snel te vergeten

  Reply
 6. Mariëlle | Me-licious
  on Sep 1st at 10:02 am

  Genieten! Heerlijk zeg wat een verwennerij allemaal en wat hebben jullie het goed gevierd! Ik zou wel elke jaar zo’n verjaardagsweek willen hebben. Glad to hear dat de mensen om je heen je zo erg waarderen en je lekker in het zonnetje hebben gezet. Up to next year!

  Reply
 7. Renata
  on Sep 1st at 10:32 am

  Tja die tientallen zijn toch altijd een beetje moeilijk – wacht maar tot je 40 gaat worden – das nog erger – en 50 is helemaal niet leuk meer haha :)

  Reply
 8. Manon
  on Sep 1st at 1:13 pm

  Wat een leuke verjaardag heb je gehad zeg. Leuke foto’s ook!

  Reply
 9. Natalie
  on Sep 3rd at 12:06 pm

  Dat zag er fijn uit, zoveel activiteiten! Het etentje ziet er trouwens ook heel lekker uit!

  Reply
  • Cook Amyl
   on Sep 3rd at 3:18 pm

   Thanks! <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>