Webshop : Kwiziner

Webshop : Kwiziner

Je bent jong en je wilt wat! Wel, naast een succesvolle kookblog wou Cookanista toch nog wat meer, en ze opende daarom haar eigen online kookshop! Dames en heren, ik stel jullie met plezier voor aan Kwiziner, dé webshop voor functioneel keukendesign. De producten worden allemaal zorgvuldig gekozen en dan merk je… Oh my god ik wil ze allemaal!

Mijn favorieten (Op dit moment… Want er komen regelmatig nieuwe hebbedingen bij!)

De kaasmolen van Rig-Tig
Met dit handige molentje heb je steeds vers geraspte kaas in een handomdraai! (Letterlijk en figuurlijk) Klaar met eten? Dop er op en de kaasmolen kan zo de koelkast in. Ik ben er heel erg blij mee! De kaas blijft heerlijk lang vers en er zijn geen klachten meer over een kaasgeur in de koelkast!

9200000010969174_4

Dessertbord Aqua van Serax
Deze borden zijn zo mooi… zo mooi…

servies pascale mint groen mix 1-575x425

 

Brooddoos Rig-Tig
Bewaar je brood op een stijlvolle & slimme manier in deze broodbewaardoos van Rig-Tig. Het deksel uit bamboe kan je bovendien als snijplank gebruiken! Iets voor onder de kerstboom? #hint

LS_Z00038-1_BreadBox-white-1-570x638

 

Maar er staat nog veel meer leuks op Kwiziner. En om je helemaal te verleiden kan je vanaf vandaag profiteren van een cookameal-korting!

Surf dus als de bliksem naar www.kwiziner.be, vul je winkelmandje
én krijg 10% korting met de code ‘cookameal’

Graag gedaan! 😉

 

x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>