Weekend Blog Awards Finalist

Weekend Blog Awards Finalist

Ongeveer 2 jaar geleden maakte het world wide web kennis met mijn passie. De eerste recepten werden gepost op cookameal.be. Mijn doel was vanaf het begin aan duidelijk: jullie verwennen met lekkere recepten, jullie inspireren om zelf aan de slag te gaan en ondertussen zelf zo veel mogelijk bijleren.

Ongelooflijk om te zien dat jullie mijn blog zo talrijk kunnen ‘smaken’! Wat zijn de eerste jaren voorbij gevlogen! Recepten werden cookamealtjes, ik leer ontzettend veel bij, het aantal volgers blijft dagelijks groeien en ik leerde al super veel leuke mensen kennen!

Vorige week kreeg ik een hele mooie beloning voor al dat bloggen. Jullie nomineerden mij voor de Weekend Blog Awards! Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat ik mij een van de finalisten mag noemen in de categorie Food!

Vind je dat cookameal deze mooie award verdient?
Dan is het nu het moment om te stemmen!

Hoe doe je dat?

  • test
  • Ga naar het stemformulier op de website van Weekend Knack
  • Selecteer COOKAMEAL in de categorie food
   Let op: Je bent niet verplicht om in elke categorie iemand te selecteren maar je moet wel alle categorieën doorlopen om je stem te registreren!
  • Je krijgt de boodschap: ‘Bedankt voor je stem. Trommel zo veel mogelijk vrienden op om voor je favoriete blog te stemmen’ en een virtuele knuffel van mij!

Natuurlijk mag je deze boodschap naar hartenlust delen
met familie, vrienden, collega’s…
10000 x bedankt en tot snel!

 

Schermafbeelding 2015-10-17 om 20.48.24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>