BBQ #dehoffelijkezomer
De verjaardag van Cookameal was een ideaal moment om onze beste vrienden en vriendinnen samen te brengen (ook al waren er enkele belangrijke afwezigen… Niet getreurd toppers, er komt een inhaalmoment!). Want niet alleen zijn zij het die me continu aanmoedigen en steunen in dit zotte blog-avontuur… Zij zijn ook diegenen die met ‘de last’ zitten. Ontelbare foto’s op gezellige etentjes bijvoorbeeld. (zie: ‘Kan je voor mij dat potje even vasthouden? Beetje hoger…?”) Daarnaast is het door alle Cookameal-activiteiten niet altijd zo makkelijk een moment vinden om samen te komen. #oeps
En dus: een inhaalmoment voor alle gemiste dates én een moment om te klinken op ‘vriendekes voor altijd’! Ok ok, er werden nog wel wat foto’s gemaakt (oeps) maar de avond was vooral genieten! TOP AVOND.
Daarbovenop kreeg ik vrijdagavond dankzij dit avondje de titel van ‘Hoffelijke Belg‘. #whoopwhoop. Misschien hebben jullie de geweldige campagne van Devos & Lemmens ook al gespot? Het idee: barbecueën is een basisrecht! En het principe is erg simpel. Niet iedereen heeft een tuin om in te BBQ’en. Zo ook niet bij onze vrienden, waarvan er heel wat in de stad wonen. Maar waar een grill is, is een weg. En zo kan je dus je tuin openstellen voor tuinloze BBQ fans.
Wie zich registreert op de www.devoslemmens.be en zijn tuin openstelt krijgt de titel ‘Hoffelijke Belg’ en een lekker sauzenpakket van D&L. Misschien hebben jullie ook wel een tuin die daar voor in aanmerking komt? Meedoen is de boodschap!
Klinken met champagne
De ideale manier om iets te vieren is natuurlijk samen klinken met de mensen die je graag ziet. En omdat het op een verjaardag als deze al eens wat meer mocht zijn haalden we een flesje roze champagne boven, eentje van Piper Heidsieck. Want bubbels brengen toch net dat extra beetje ‘sparkle’ op je avond, niet??
De Rosé Sauvage is een heerlijk gedurfde champagne met een frisse roos-rode kleur. Megalekker én ideaal om te klinken op vier jaar Cookameal. Nice to know: Je kan er ook een “Sacré sauvage” mee maken, een cocktail met roze bubbels! En BBQ-held Peter De Clercq (van restaurant Elckerlijc) maakte er een grill-receptje mee klaar. Jammer genoeg nét iets te laat om er nog aan te beginnen, maar ik heb een flesje opzij staan en ga er gauw mee aan de slag. Want als deze recepten zo lekker zijn als ze er uit zien… dan ga ik ze natuuuuuuuuuurlijk met jullie delen!
Waarom ik jullie verlekker met deze champagne info? Omdat jullie mee mogen vieren! #hint. Hou dus zeker de Cookameal facebookpagina in de gaten de komende dagen 😉
Bedankt lieve vriendekes voor de topavond,
dat er zo nog héél veel mogen volgen!
#cookamealvieren
x
Amylia
Gefeliciteerd met het vierjarige bestaan van Cookameal! Dat is al een hele tijd! En nog vele jaren gewenst natuurlijk.
Bedankt Nicole, ik zal mn best doen!
Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat is al weer een tijdje zeg vier jaar!
Bedankt! De start lijkt anders nog alsof het gisteren was!
Gefeliciteerd! 4 jaar is al erg lang, dat je nog veel plezier mag hebben van cook a meal.
Vier jaar lang? Hopelijk nog maar het begin!
Aaaah gefeliciteerd! Wat leuk zeg. Ziet er allemaal goed uit op die foto’s
Bedankt! Het was een geslaagde avond!
Proficiat met het vieren van 4 jaar bloggen:) ziet er allemaal heel leuk uit!
Dankjewel, ik had mn best gedaan!
Gefeliciteerd! Daar mag zeker op gedronken worden en natuurlijk ook gegeten
Altijd een reden om te vieren, toch?
Van harte gefeliciteerd met je 4-jarige bestaan. Mooie foto’s het ziet er gezellig uit allemaal.
Bedankt, doen ze lekker nog heel wat jaartjes bij!
Gefeliciteerd met je 4jarige bestaan! Fijn dat je het zo leuk gevierd hebt, en ja daar mogen inderdaad wel wat lekkere bubbels bij. Proost! voor nog heel veel mooie blog jaren erbij!
Oooh bedankt lieve Tessa!