“De would-be chef”

“De would-be chef”

Sven en ik delen heel wat passies. De passie voor lekker eten bijvoorbeeld. Maar ook voor koken, voor vrienden en familie in de watten leggen, voor muziek en voor Barcelona. We volgen elkaar al een tijdje via social media (waar hij iedereen regelmatig doet watertanden met zijn kookkunsten) en ik was dan ook erg benieuwd naar zijn eerste kookboek.

Via twitter liet Sven aan de wereld weten dat hij zijn boek zou signeren in het Wijnegem Shopping center. The place to be dus! Ik ben met andere woorden de trotse eigenaar van een gesigneerd exemplaar van ‘the would-be chef”. Yes!

signedwouldbechef
Mijn eerste indruk

De recepten zijn erg gevarieerd: recepten uit de oude doos, klassiekers met een twist en recepten geïnspireerd op die van grote chefs. Van hapje tot dessert, van vis naar vlees en van doordeweeks tot feestelijk. Je kan een hele menu samenstellen aan de hand van dit vrolijke kookboek.

Sven: “Er zijn maar twee echte regels in de keuken: wat je maakt moet lekker zijn en je moet vooral plezier beleven aan het koken!” Proficiat Sven, je eerste kookboek is voor mij alleszins een schot in de roos! Eerder deze avond ging ik er mee aan de slag, en of het lekker was! Het resultaat lees je later deze week.

De would-be chef 
Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
Prijs: 24,95 euro

ps: Voor de geïnteresseerden een kleine vertaling van de persoonlijke boodschap van Sven: “Van harte voor Cookameal & Dimitri. Jullie zijn een super-mix: eten & draaien. Hopelijk haal je nog wat extra inspiratie uit mijn boek, heel veel lees & kookplezier! Smakelijk, Sven Ornelis”

 

2 Comments On This Topic

  1. […] “De would-be chef” […]

    Reply
  2. Kelly
    on Apr 19th at 4:16 pm

    Leuk kookboek, hé? :) Ik heb al ‘t één en ‘t ander geprobeerd. Heeft terecht zijn plaats in mijn keuken verdiend!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>